ANWB Travelhome

Wij vergelijken o.a.
koning aap reizen tui 333 travel anwb reizen sawadee djoser

Specialist in camperreizen in Europa, Noord-Amerika, Azië en Afrika

Travelhome, onderdeel van ANWB, biedt prachtige campervakanties aan. Kies voor een vaste reisroute of laat een reis geheel naar wens op maat maken.

Met de campers van ANWB Travelhome maak je geweldige road trips door onder andere de Verenigde Staten, Canada, Nieuw-Zeeland, Japan en tal van Europese landen.

ANWB Travelhome biedt al sinds 1986 camperreizen aan, en de medewerkers kunnen putten uit hun eigen persoonlijke ervaringen. Ze maken namelijk zelf ook camper-trips als studiereis. Ze kunnen je dan ook van gedegen advies voorzien en de perfecte camperreis voor je samenstellen. Of kies voor een van de vaste reisprogramma”s en routes. Je kunt ook alleen een camper huren, en verder zelf de route en accommodaties uitzoeken.

Periodiek organiseren ze infodagen bij hen op kantoor in Geldrop. Je kunt je dan uitgebreid laten informeren over de bestemming waar je interesse in hebt. Tijdes de inspiratie-dagen worden ook diverse presentaties gehouden. Daarbij kunnen jullie (en eventueel de kids) kennismaken met een echte Amerikaanse of Canadese camper. Zo kun je vast wennen aan je mogelijke vervoermiddel. De data van de infodagen vind je op de website.

Bestemmingen van ANWB Travelhome

Binnen Europa biedt Travelhome camperreizen aan door IJsland, Noorwegen, Duitsland, Italië, Kroatie, Schotland, Zweden en Portugal. Vooral ‘desolate’ gebieden in Noorwegen, IJsland en Zweden lijken me geweldig om met een camper te ontdekken.

Als je buiten Europa op road trip wilt zijn Nieuw-Zeeland, Japan, Namibie en Australie fantastische bestemmingen. Wat betreft Noord-Amerika zijn de Verenigde Staten en Canada natuurlijk klassieke road trip landen. Kies in de USA voor een camperreis door The Deep South, Florida, Alaska, Noord-Oost Amerika of het Zuid-Westen van de Verenigde Staten. Florida en Californië zijn vanwege de attractieparken natuurlijk heel geschikt voor een rondreis met kinderen.

De Travelhome Canada reizen gaan onder andere naar West-Canada, Oost-Canada en Yukon. De West-Canada variant kun je combineren met een cruise naar Alaska.

Travelhome wegbrengcampers

Vind je een camperreis op maat aardig aan de prijs? Er is een oplossing die wat vriendelijker is voor je reisbudget. Kijk eens naar de Travelhome wegbrengcampers reizen. Periodiek biedt Travelhome haar klanten de gelegenheid om tegen een gereduceerd tarief een camper te verplaatsen naar een door de verhuurder geselecteerde locatie.

Hoewel de meerderheid van deze wegbrengcampers zich bevinden in Amerika, stellen ook camper-verhuurbedrijven in Canada en Nieuw-Zeeland af en toe dergelijke verplaatsingsmogelijkheden ter beschikking. Actuele deals met betrekking tot de Travelhome wegbrengcampers vind je op hun webite.

ANWB Ledenvoordeel

Bij ANWB Reizen krijg je als ANWB-lid ledenvoordeel, maar het is me niet helemaal duidelijk of dit bij ANWB Travelhome ook het geval is. Onderaan de site staat wel een link genaamd ‘ANWB Ledenvoordeel’ maar deze leidt naar een externe AWNB website.

Over ANWB Travelhome: hoe het begon

In de oorspronkelijke jaren ’80 begon Travelhome als een aanbieder van Amerikaanse campers in Nederland. De vraag of het mogelijk was om vanuit Nederland campers te huren in de Verenigde Staten en Canada veroorzaakte een aanzienlijke verschuiving in het reisaanbod en de beschikbare mogelijkheden.

In 1986 werd de bemiddeling van campervakanties naar de VS en Canada geïntroduceerd. Vanwege het aanzienlijke succes werd het daaropvolgende jaar besloten om de focus van Travelhome.nl volledig te verleggen naar dit product, waarbij de verhuur van campers in Nederland werd beëindigd.

Nu, een kleine 30 jaar later, prijst Travelhome.nl zichzelf als de toonaangevende specialist op het gebied van campers in Nederland, met marktleiderschap in camperreizen naar Amerika en Canada. Bovendien omvat het reisaanbod diverse andere boeiende bestemmingen zoals Japan, Nieuw-Zeeland en Namibië.

Waarom boeken bij deze reisorganisatie

 • Specialist op het gebied van camperreizen op maat
 • Deskundig advies van ervaren specialisten
 • Vertrouwd ANWB Reizen label
 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Vrijblijvende offertes zonder verborgen kosten
 • Aangesloten bij ANVR / SGR / Calamiteitenfonds

Contactgegevens

 • Travelhome
 • Website: https://www.travelhome.nl
 • E-mailadres: info@travelhome.nl
 • Telefoonnummer: 040-211 3938
 • Adresgegevens:
  Bogardeind 229
  5664 EG Geldrop
  (alleen op afspraak)

Travelhome is specialist in:

 • Camperreizen met vaste reisroutes
 • Camperreizen op maat
 • Camperhuur
 • Camperreizen met kinderen

Reisinspiratie & Tips

Op vakantie naar Maleisië: een avontuur in een land van culturen en contrasten

Maleisië is een zeer divers land dat zich uitstekend leent voor een onvergetelijke rondreis. Het staat bekend als een van de meest ontwikkelde landen in Azië...

Liseleje-Beach-Sjaelland

Verken Sjælland, het grootste eiland van Denemarken

Duik in de Deense charme en natuurlijke pracht van Sjælland, het grootste eiland van Denemarken. Met zijn fraaie landschappen, weidse bossen en adembenemende ...