Van Verre Reizen

Wij vergelijken o.a.
koning aap reizen tui 333 travel anwb reizen sawadee djoser

Onvergetelijk mooie reizen die je altijd bij zullen blijven

Van Verre Reizen brengt je verder! De organisatie uit Monnickendam is specialist in privéreizen en op maat gemaakte reizen naar verre bestemmingen verdeeld over 5 continenten. Reizen die je nooit meer zult vergeten. Ze bieden alleen landen aan die ze zelf hebben bezocht. Groepsreizen organiseert Van Verre niet, al kun je natuurlijk wel met je eigen reisgezelschap een groepsreis boeken of geheel op maat laten maken.

Op de Van Verre website vind je reisvoorstellen en bouwstenen, die je volledig kunt aanpassen aan je eigen wensen. De voorbeeldreizen die je op de site vindt kunnen dus de basis vormen voor jouw perfecte reisroute.

Van Verre Reizen staat altijd klaar om je persoonlijk te adviseren en biedt op maat gemaakte reiservaringen van hoge kwaliteit! Hun landen-deskundigen kennen de bestemmingen door en door, omdat ze deze zelf bezocht hebben en dus uit eigen ervaringen kunnen putten. Op de site vind je een overzicht van de reisadviseurs en hun specialisaties.

Individuele Rondreizen

Je reist in je eigen voertuig, zoals een auto of busje, en deelt deze niet met andere reizigers die niet tot je gezelschap behoren. Je kunt ook kiezen voor privé-vervoer met chauffeur en indien gewenst zelfs inclusief gids. Je hebt in beide gevallen vrijheid om te stoppen op elk gewenst moment, rustig foto’s te nemen en een ontspannen wandeling te maken in een dorpje of de natuur. Onderweg bezoek je de hoogtepunten die je vooraf in het reisprogramma hebt laten opnemen, maar als je even van je reisplan wilt afwijken kan dat natuurlijk.

Bestemmingen Van Verre Reizen

Populaire landen waar je naar toe kunt zijn onder andere Cambodja, Japan, Namibië, Argentinië en de Verenigde Staten. Kies je liever voor een minder platgetreden pad, dan zou je kunnen denken aan Nieuw-Zeeland, Myanmar, Mauritius of Panama.

Van Verre Reizen is een familiebedrijf dat in het jaar 2000 is ontstaan vanuit een diepe liefde voor het Aziatische continent. Het aanbod groeide al snel en omvat nu niet alleen reizen naar Azië, maar ook naar Afrika, Noord-Amerika en Latijns-Amerika. Ze zijn gevestigd in het oude stadhuis van Monnickendam. In dit historische pand organiseren ze eens in de zoveel tijd een infodag. De data vind je op de website.

Bij deze reisorganisatie hechten ze veel waarde aan het verstrekken van persoonlijk advies. Zodra ze een offerte-aanvraag ontvangen, nemen ze contact met je op via e-mail of telefonisch om je reis-voorkeuren te bespreken.

Waarom boeken bij deze reisorganisatie

 • Individuele rondreizen op 5 continenten
 • Vaste reisroutes of geheel tailor-made naar jouw wensen
 • Persoonlijk en deskundig reisadvies
 • Highlights én minder toeristische plekjes
 • Organiseert Infodagen op hun kantoor
 • Zeker op reis: aangesloten bij ANVR / SGR / Calamiteitenfonds

Contactgegevens

 • Van Verre Reizen
 • Website: https://www.vanverre.nl
 • E-mailadres: reizen@vanverre.nl
 • Telefoonnummer: 0299-475 083
 • Adresgegevens:
  Noordeinde 5
  1141 AE Monnickendam

Van Verre Reizen is specialist in:

 • Individuele Rondreizen
 • Privéreizen op maat
 • Premium reizen / hogere segment

Reisinspiratie & Tips

Liseleje-Beach-Sjaelland

Verken Sjælland, het grootste eiland van Denemarken

Duik in de Deense charme en natuurlijke pracht van Sjælland, het grootste eiland van Denemarken. Met zijn fraaie landschappen, weidse bossen en adembenemende ...

Far Formentor vuurtoren in Mallorca

Op vakantie naar Mallorca, het grootste eiland van de Balearen

Mallorca, ook wel bekend als Majorca, is een eiland dat deel uitmaakt van de Balearische Eilanden ten westen van Spanje en in de Middellandse zee. Dit artikel ...