Familiereizen

Familiereizen

bestemmingen icoon Familiereizen naar o.a. Costa Rica, Vietnam, Japan & de USA
aanbieders Gezinsreizen opgebouwd voor ouders met kinderen
prijs Reisorganisaties als Sawadee, Koning Aap, SNP & Djoser
Wij vergelijken o.a.
koning aap reizen tui 333 travel anwb reizen sawadee djoser

Uitgebalanceerde gezinsreizen naar de meest fantastische bestemmingen

Wil je een geweldige rondreis maken met jullie kinderen? Kies voor één van de vele familiereizen. Steeds meer ouders willen hun kinderen al op jonge leeftijd veel van de wereld laten zien. De reisroutes en accommodaties van een familiereis zijn aangepast aan de wensen van gezinnen met kinderen. Zo ligt het reistempo bij ‘kidsreizen’ vaak wat lager, hebben hotels dikwijls een zwembad en wordt er ook op andere vlakken rekening gehouden met kinderen. Soms wordt er ook een attractiepark aangedaan (denk aan Disney World of Universal Studios) en/of ga je raften of hiken met de kids. Activiteiten en excursies die leuk zijn voor jong én oud.

Er zijn zowel individuele als groeps-familiereizen te boeken. In beide gevallen hoeven de ouders vrijwel niets te regelen. Bij de groepsrondreizen vinden de kinderen snel vakantievrienden. Reisorganisaties als Koning Aap, Djoser, Riksja Family en Sawadee zijn gespecialiseerd in familiereizen.

Populaire bestemmingen voor familiereizen en gezinsreizen

Landen die populair zijn als familiereizen-bestemming zijn onder andere Thailand, Zuid-Afrika, Indonesië, Peru, Costa Rica, Vietnam, Japan, de Verenigde Staten, Canada en IJsland. Naast verre reizen zijn er ook gewoon leuke kampeerreizen en actieve vakanties voor gezinnen binnen Europa te boeken. Hieronder vind je links naar aanbieders van kidsreizen, en ook een aantal concrete gezinsreizen naar verschillende landen.


Voorbeelden van Familiereizen

Waarom een Familiereis?

  • Quality-time voor het gezin
  • Geen geregel; de reisorganisatie heeft de leiding
  • Kinderen maken kennis met andere culturen en gerechten
  • Reisprogramma aangepast voor gezinnen
  • Kindvriendelijke accomodaties
  • Kies voor een familiegroepsreis voor speelmaatjes

Reisinspiratie & Tips

Liseleje-Beach-Sjaelland

Verken Sjælland, het grootste eiland van Denemarken

Duik in de Deense charme en natuurlijke pracht van Sjælland, het grootste eiland van Denemarken. Met zijn fraaie landschappen, weidse bossen en adembenemende ...

Far Formentor vuurtoren in Mallorca

Op vakantie naar Mallorca, het grootste eiland van de Balearen

Mallorca, ook wel bekend als Majorca, is een eiland dat deel uitmaakt van de Balearische Eilanden ten westen van Spanje en in de Middellandse zee. Dit artikel ...