Fox Reizen

Wij vergelijken o.a.
koning aap reizen tui 333 travel anwb reizen sawadee djoser

Expert in individuele en groepsrondreizen in Europa en ver daar buiten. Fox verre reizen gaat verder!

Een individuele Grand Tour door Thailand, op groepsreis naar het geweldige Colombia of met het gezin op road trip langs de Westkust van de Verenigde Staten! Fox Reizen, onderdeel van ANWB Reizen biedt meer dan 100 verschillende rondreizen naar Europese bestemmingen en ver daar buiten.

Fox Reizen biedt zowel individuele als groepsrondreizen aan. Hier onder ook een flink aantal familiereizen (geschikt voor gezinnen met kinderen) en single reizen. Populaire bestemmingen zijn onder andere Zuid-Afrika, Costa Rica, Nieuw-Zeeland, Italië en Java & Bali.

Mocht je een reis willen boeken en lid zijn van ANWB, kun je diezelfde of een soortgelijke reis beter via de ANWB website boeken. Je krijgt als ANWB-lid namelijk korting op hun reizen. Hoe langer je lid bent, des te hoger de korting. Niet elke reis van Fox Verre Reizen is ook te vinden op de ANWB-site.

Groepsreizen van Fox Reizen

De groepsrondreizen van Fox zijn onder te verdelen in twee categorieën. Bij de gewone groepsreizen kunnen zowel stellen als alleenreizenden mee. De single reizen zijn echt bedoeld voor singles die zonder reisgenoot de reis boeken. Nu is het niet zo dat er alleen mensen mee gaan die geen relatie hebben; sommigen hebben gewoon een minder reislustige partner.

Er staan ongeveer 30 groepsreizen op de site. Populaire bestemmingen voor de verre reizen van Fox zijn Peru, India, Nepal, Maleisië, Cuba, Mexico Brazilië en Australië. Er zijn ook groepsrondreizen dichter bij huis te boeken, zoals naar Andalusië, Marokko, Albanië, Italië en Roemenië.

Fox Single Reizen

Hun single reizen gaan onder andere naar Jordanië (fantastisch land, ik ben op een single reis naar Jordanië geweest met Shoestring), Zuid-Afrika, IJsland, Bali en Vietnam. Deze reizen zijn bedoeld voor de solo-reiziger en absoluut geen dating-reizen. Dat misverstand heerst helaas nog wel eens. Voorheen bood Fox ook stedentrips voor singles aan, maar nu ze hun merk vernieuwd hebben is dat niet langer het geval helaas.

Bestemmingen van individuele Fox Reizen

Zoek je helemaal geen groepsreis maar wil je gewoon met zijn tweeën of met het gezin op vakantie, dan zijn er ook voldoende mogelijkheden. Fox biedt zowel autorondreizen (met je eigen auto in Europa) als fly-drives aan, waarbij je naar je bestemming vliegt en daar met de huurauto een vooraf bepaalde reisroute aflegt.

Voorbeelden van bestemmingen voor hun Europese autorondreizen zijn de Bourgogne en Vogezen, de Schotse Hooglanden, Zuid-Italie, Luxemburg, de Baltische Staten & Scandinavië en Toscane. Fly-drives vind je onder meer in Canada, de USA, Costa Rica en de combinatie-reis Finland, Noorwegen en Zweden.

Wil je met de kids een rondreis maken, dan kun je opteren voor een van de familiereizen van Fox Reizen. Bij een familiereis wordt er bij de reisroute, het reistempo, de activiteiten én de accommodaties gelet op kindvriendelijkheid. Hun familierondreizen gaan onder andere naar Noorwegen, Schotland, Slovenië, de Ardennen en de Italiaanse Alpen. Dit zijn dus bestemmingen vooral in Europa. Wil je een verre familiereis boeken; dan kun je het beste even contact met hen opnemen om te vragen welke reizen daarvoor het meest geschikt zijn.

Onderdeel van ANWB Reizen

Het merk Fox is een tijdje weg geweest, maar nu teruggekeerd. Het is altijd onderdeel geweest van ANWB Reizen, maar een aantal jaar geleden hebben ze alle Fox reizen ondergebracht op de ANWB site. Sinds 2023 is het label weer opgestart, met een aparte website. De reisorganisatie is echter nog altijd onderdeel van ANWB Reizen.

Al meer dan een 2 decennia zijn zij bezig met het organiseren van rondreizen, maatwerk voor individuen, groepen, gezinnen en alleenstaanden. De reisorganisatie blijven hun reisroutes uitbreiden met nieuwe avonturen naar unieke locaties, bekende trekpleisters en verborgen juweeltjes, zowel binnen als buiten Europa. Hun team van enthousiaste reisspecialisten en lokale experts staat klaar om op elke bestemming de meest prachtige rondreizen voor jou te organiseren. Fox Reizen is Travelife Certified; dit is een erkend keurmerk voor duurzamer reizen.

Waarom boeken bij deze reisorganisatie

 • Meer dan 25 jaar specialist in rondreizen
 • Breed aanbod vaste reisroutes (geen maatwerk)
 • Prettige website & zoekfunctie
 • Gedreven team van reisspecialisten
 • Travelife Certificaat
 • Onderdeel van ANWB

Contactgegevens

 • Fox
 • Website: https://www.fox.nl
 • E-mailadres: info@fox.nl
 • Telefoonnummer: 0252-660 000
 • Adresgegevens:
  Wassenaarseweg 220
  2596 EC Den Haag

Fox Reizen is specialist in:

 • Individuele rondreizen
 • Groepsrondreizen & single reizen
 • Autorondreizen & fly-drives
 • Gezinsreizen

Reisinspiratie & Tips

Liseleje-Beach-Sjaelland

Verken Sjælland, het grootste eiland van Denemarken

Duik in de Deense charme en natuurlijke pracht van Sjælland, het grootste eiland van Denemarken. Met zijn fraaie landschappen, weidse bossen en adembenemende ...

Far Formentor vuurtoren in Mallorca

Op vakantie naar Mallorca, het grootste eiland van de Balearen

Mallorca, ook wel bekend als Majorca, is een eiland dat deel uitmaakt van de Balearische Eilanden ten westen van Spanje en in de Middellandse zee. Dit artikel ...