VillaVibes

Wij vergelijken o.a.
koning aap reizen tui 333 travel anwb reizen sawadee djoser

Groepsreizen voor gelijkgestemde singles

Een jeepsafari door de ‘Dune’ woestijn Wadi Rum, op een Vespa scooter toeren door het schitterende Toscane of genieten van de Griekse zon vanaf jullie zeiljacht! VillaVibes biedt diverse soorten single reizen aan, voor leuke groepen gelijkgestemde en hoger opgeleide singles.

Het aantal rondreizen van Villavibes is vooralsnog erg beperkt. Jordanië is de enige bestemming die je als rondreis zou kunnen bestempelen. Wel hebben ze veel andere reisthema’s in het reisaanbod zoals wintersport, padel, tennis, hike of bike, zeilen, strandvakanties en surfen. Reizen voor zowel actievelingen als zonaanbidders dus.

De samenstelling van de groep

De reisorganisatie vindt het belangrijk dat je met een groep gelijkgestemden op pad gaat. Daarom werken ze met verschillende leeftijdsgroepen, kun je alleen mee als je minimaal HBO werk- of denkniveau hebt. De groepsgrootte verschilt per reis; op de website zie je bij elke reis alle details staan, waaronder de grootte van de groep, vertrekdata en actuele groepssamenstelling. Je kunt dus al zien wie er al geboekt hebben (leeftijd en geslacht) Ook proberen ze bij elke reis ongeveer evenveel mannen als vrouwen mee te laten gaan.

Dit laatste doet je misschien vermoeden dat het hier om ‘date’ reizen gaat, maar dat valt erg mee. Ik heb mensen gesproken die bijvoorbeeld met de Villavibes wintersportreizen zijn meegewerkt. De een zei dat er nauwelijks iets gebeurde onderling, maar de ander wist me juist te vertellen dat er heel veel – al dan niet tijdelijke – koppeltjes ontstonden.

Ik ben zelf twee keer mee geweest op een single reis van Shoestring en daar gebeurde nagenoeg niets. Dit waren echter vrij intensieve rondreizen; ik kan me voorstellen dat op een zonvakantie op Rhodos of bij de apres-ski in Saalbach er wat meer gelegenheid is voor dit soort ‘vibes’.

Bestemmingen van Villavibes

Maar terug naar Villavibes. Ik heb hun belangrijkste reisthema’s al genoemd, maatje hebt de bijbehorende bestemmingen nog van me tegoed. Het zijn er te veel om op te noemen, maar dan heb je een idee.

Padellen met een groep singles kan in Valencia of op Mallorca, zonvakanties vinden plaats op o.a. Kreta, Cyprus en Zakynthos. Surfen kan in het Portugese Ericeira of het Franse Montalivet. Glamping en aan je survival-skills werken doe je in de buurt van het Zweedse National Parc Åsnen, en wandelen en/of wielrennen in het Oostenrijkse Filzmoos, Serfaus of het Italiaanse Molveno. Hun Lapland reizen naar Noorwegen en Finland zien er ook fantastisch uit; deze zijn altijd snel volgeboekt. Tegen het einde van het jaar zijn ze meestal (weer) te boeken. Ik hoop zelf vooral dat ze wat meer rondreizen gaan toevoegen aan hun aanbod.

Tot slot wil ik de single weekenden van VillaVibes benoemen. Deze vinden dicht bij huis plaats (in Nederland of de Belgische Ardennen) en zijn voor singles die een reis van 8 dagen nogal een grote stap vinden een ideale manier om uit te vissen of een groepsreis iets voor je is.

Ook worden er single weekends georganiseerd rond oud en nieuw. Veel singles zullen beamen dat de kerstdagen en oud en nieuw niet de fijnste periodes zijn om vrijgezel te zijn. VillaVibes biedt daarom tijdens deze dagen feestelijke weekendjes weg met een leuke groep mede-singles aan.

Populaire single reizen van VillaVibes

Waarom boeken bij deze reisorganisatie

 • De expert voor HBO/WO single reizen
 • 10.000 single reizigers per jaar
 • VillaVibes garanties
 • Diverse soorten single reizen
 • Verschillende leeftijdscategorieën
 • Man/vrouw-verdeling zoveel mogelijk fifty-fifty
 • Zeker op reis: aangesloten bij ANVR / SGR / Calamiteitenfonds

Contactgegevens

 • VillaVibes
 • Website: https://www.villavibes.nl/
 • E-mailadres: info@villavibes.nl
 • Telefoonnummer: 026-370 7910
 • Adresgegevens:
  Utrechtsestraat 61
  6811 LW Arnhem

VillaVibes is specialist in:

 • Single reizen voor HBO+
 • Single rondreis Jordanië
 • Actieve single reizen als tennis, padel, hike of bike & zeilen
 • Wintersport voor singles
 • Zonvakanties voor singles
 • Single weekenden

Reisinspiratie & Tips

Liseleje-Beach-Sjaelland

Verken Sjælland, het grootste eiland van Denemarken

Duik in de Deense charme en natuurlijke pracht van Sjælland, het grootste eiland van Denemarken. Met zijn fraaie landschappen, weidse bossen en adembenemende ...

Far Formentor vuurtoren in Mallorca

Op vakantie naar Mallorca, het grootste eiland van de Balearen

Mallorca, ook wel bekend als Majorca, is een eiland dat deel uitmaakt van de Balearische Eilanden ten westen van Spanje en in de Middellandse zee. Dit artikel ...