Natuurlijk Reizen

Wij vergelijken o.a.
koning aap reizen tui 333 travel anwb reizen sawadee djoser

Bijzondere en actieve vakanties met de natuur in de hoofdrol

Reisorganisatie Natuurlijk Reizen biedt actieve vakanties en rondreizen aan, zoals wandelvakanties, fietsvakanties, autorondreizen, single reizen en speciale themareizen waarbij het landschap en de natuur een belangrijke plaats innemen. Met name in Europa, maar ook ver daar buiten.

Het gaat bij Natuurlijk Reizen zowel om groepsrondreizen als individuele reizen. De groepsreizen zijn geschikt voor singles. De groepen variëren van 6 tot 14 personen; kleine groepen dus. Als je kiest voor een individuele reis, heb je natuurlijk de vrijheid om zelf de route en het tempo te bepalen. Je kunt dan denken aan een autorondreis of een van de vele fiets- en wandelvakanties.

Tot slot biedt Natuurlijk Reizen ook op maat gemaakte reizen voor groepen aan. Leuk als je al een groot natuurminnend reisgezelschap hebt.

Actief genieten van de natuur

Wandelen, fietsen, de natuur bewonderen, heerlijk eten en ontspannen; dat is wat je van een actieve vakantie met deze reisorganisatie kunt verwachten. Liever op rondreis met de auto? Dan heb je verschillende opties, bijvoorbeeld in Albanië, Ierland, Denemarken, Frankrijk, Zweden en IJsland.

Natuurlijk Reizen is met name gespecialiseerd in kleinschalige en actieve vakanties, en biedt diverse reisprogramma’s, hoofdzakelijk binnen Europa maar ook daarbuiten. Denk aan Costa Rica, Ecuador, Brazilië en Argentinië.

Hun reisprogramma’s laten je kennismaken met bestemmingen op een authentieke manier, waarbij je kunt genieten van lokale gastronomie. Ze brengen je naar plaatsen die anders wellicht aan je aandacht zouden ontsnappen, en je verblijft vaak in unieke accommodaties. Elk adres, restaurant, en wandel- en fietsroute in hun reisroutes is zorgvuldig geïnspecteerd door ons team. Dit stelt hen in staat om je te laten genieten van de prachtige natuur en rijke cultuur op unieke locaties.

Bestemmingen van Natuurlijk Reizen

Deze reisorganisatie onderscheidt zich met bijzondere themareizen. Ga bijvoorbeeld met een groep op wandel- en schildervakantie in Hongarije, op winter-avonturenweek in Finland of op vogelreis in Duitsland en Polen of Cyprus.

Andere groepsrondreizen zijn een wandelvakantie op de Balkan, een actieve Natuur- en Wandelreis in Costa Rica en een natuurrondreis door Argentinië. Reizen die je bij andere organisaties niet vindt. Reizen die bij mij in het oog sprongen zijn de actieve culturele rondreis door Kirgizië & Oezbekistan en de culinaire hofreis door Japan. Ook de actieve cultuur- en wandelvakantie in Georgië lijkt me geweldig.

De eigenaar van de reisorganisatie is het bedrijf ooit gestart om ‘vakantiereizen te creëren die hij zelf als plezierig beschouwt. In zijn visie betekent dit geen massaproduct, maar juist vakanties waar je de ‘couleur locale’ ervaart. Dit zijn reizen met respect voor de plaatselijke cultuur en tradities, waardoor je met boeiende verhalen thuiskomt.’

Natuurlijk Reizen publiceert periodiek een nieuwsbrief om al hun (potentiële) klanten op de hoogte te houden van de recentste activiteiten en updates met betrekking tot hun natuurreizen.

Waarom boeken bij deze reisorganisatie

 • Meer dan 20 jaar actief
 • Kleinschalige reisorganisatie
 • Zowel individuele als groepsreizen
 • Kleine groepen bij de groepsreizen
 • Duurzaamheid hoog in het vaandel
 • Breed aanbod aan reisthema’s

Contactgegevens

Natuurlijk Reizen is specialist in:

 • Individuele reizen
 • Natuurreizen
 • Autorondreizen
 • Groepsreizen
 • Single reizen
 • Wandelvakanties & fietsvakanties
 • Vogelreizen
 • Culinaire reizen

Reisinspiratie & Tips

Langkawi Maleisie

Op vakantie naar Maleisië: een avontuur in een land van culturen en contrasten

Maleisië is een zeer divers land dat zich uitstekend leent voor een onvergetelijke rondreis. Het staat bekend als een van de meest ontwikkelde landen in Azië...

Liseleje-Beach-Sjaelland

Verken Sjælland, het grootste eiland van Denemarken

Duik in de Deense charme en natuurlijke pracht van Sjælland, het grootste eiland van Denemarken. Met zijn fraaie landschappen, weidse bossen en adembenemende ...