Fotografie-Reizen.nl

Wij vergelijken o.a.
koning aap reizen tui 333 travel anwb reizen sawadee djoser

Expert in de mooiste fotoreizen voor hobby-fotografen

Op het gebied van fotoreizen is er een aantal reisorganisaties dat er uitspringt, en Fotografie-Reizen.nl is er daar zeker een van. Ze bieden overal ter wereld prachtig fotografie-reizen in groepsverband aan. De reizen zijn bedoeld voor zowel doorgewinterde fotografen als beginners. Naast reizen bieden ze ook diverse fotografie-cursussen aan.

Fotografie-Reizen.nl heeft op de website een praktische agenda staan met de vertrekdata van de aankomende groepsreizen. Ook kun je zien hoeveel deelnemers er nog nodig zijn voor een reis om gegarandeerd te vertrekken. Verder kun je er het minimum aantal deelnemers per reis vinden, en wie de begeleiders van de reis zullen zijn.

Bestemmingen van Fotografie-Reizen.nl

Deze reisorganisatie biedt binnen Nederland fotoreizen aan naar onder andere Drenthe, het Groninger Wad, Limburg en de Veluwe. Binnen Europa kun je bijvoorbeeld naar IJsland, Schotland en Albanië.

Wil je wat verder reizen voor je fotoreis? Kijk dan eens naar de combinatiereis naar Argentinië, Bolivia en Chili, of het Indonesische Borneo, Costa Rica, Japan, Jordanië, Namibië of Madagascar. Je ziet het; de bestemmingen zijn zeer talrijk. Er komen ook af en toen nieuwe bestemmingen bij; Borneo is bijvoorbeeld recent toegevoegd aan het reisaanbod.

Naast natuur en dieren lenen steden zich natuurlijk ook goed voor een fotoreis. Bestemmingen als New York, Valencia en Lissabon vind je daarom ook in het reisaanbod.

Over deze reisorganisatie

De fotografen van Fotografie-reizen.nl onderscheiden zich door een aanzienlijke passie voor hun vak en een vastberadenheid om hun kennis van fotografie met anderen te delen. Tijdens hun fotografiereizen hoef je je enkel te concentreren op het fotograferen, terwijl zij alle overige zaken voor jou organiseren.

De professionele fotografen begeleiden tijdens de fotoreis iedereen individueel, dus je krijgt tips & tricks die pasen bij jouw niveau. Wil je niet-fotograferende partner mee op groepsreis? Dan is dat geen probleem.

Naast fotoreizen bieden ze ook verschillende fotografie-cursussen aan, zoals nachtfotografie, winterfotografie, werken met filters en natuurlijk ook een basiscursus fotograferen. De fotografie cursussen vinden plaats in een gezellige sfeer.

Waarom boeken bij deze reisorganisatie

 • Expert in fotoreizen in groepsverband
 • Educatieve fotobesprekingen en veel foto-tips onderweg
 • Logies & ontbijt zijn altijd inbegrepen
 • Reizen staan onder begeleiding van professionele fotografen
 • Alle (fotografie)excursies zijn bij de reissom inbegrepen
 • Zeker op reis: aangesloten bij VvKr / GGTO / Calamiteitenfonds

Contactgegevens

 • Fotografie-Reizen.nl
 • Website: https://www.fotografie-reizen.nl
 • E-mailadres: info@fotografie-reizen.nl
 • Telefoonnummer: 06-5316 7490
 • Adresgegevens:
  Hallehuis 15
  9932 CC Delfzijl

Fotografie-Reizen.nl is specialist in:

 • Fotoreizen
 • Fotografie cursussen
 • Fotografie workshops

Vergelijkbare Reisorganisaties

Reisinspiratie & Tips

Liseleje-Beach-Sjaelland

Verken Sjælland, het grootste eiland van Denemarken

Duik in de Deense charme en natuurlijke pracht van Sjælland, het grootste eiland van Denemarken. Met zijn fraaie landschappen, weidse bossen en adembenemende ...

Far Formentor vuurtoren in Mallorca

Op vakantie naar Mallorca, het grootste eiland van de Balearen

Mallorca, ook wel bekend als Majorca, is een eiland dat deel uitmaakt van de Balearische Eilanden ten westen van Spanje en in de Middellandse zee. Dit artikel ...