Nordic Vision Fotoreizen

Wij vergelijken o.a.
koning aap reizen tui 333 travel anwb reizen sawadee djoser

Wereldwijde fotoreizen naar fotogenieke regio’s

Is het maken van mooie foto’s voor jou een belangrijke reden om een vakantiereis te boeken? Dan heeft Nordic Vision Fotoreizen je veel te bieden. Dit reisbureau biedt rondreizen aan naar tal van landen. Niet alleen in Noord-Europa, maar onder andere ook naar Schotland, Frankrijk en de Verenigde Staten. Bezoek de meest fotogenieke plaatsen en kom thuis met een schat aan schitterende foto’s. 

Naast fotoreizen biedt Nordic Vision ook fotoworkshops aan. Deze workshops zijn zeer geschikt om kennis te maken met een van hun fotografen en hun werkwijze, en om hun ‘noordse visie’ te ervaren.

Het reisaanbod van Nordic Vision Fotoreizen

Scandinavië biedt schitterende en ongerepte natuur waar je je als fotograaf helemaal kunt uitleven. Prachtige vergezichten, fraaie plekken voor indrukwekkende scherptediepte opnamen en natuurlijk het Noorderlicht met zijn prachtige kleuren. Maak een indrukwekkende fotorondreis door Fins Lapland in de winter. Het wordt er niet of nauwelijks licht, maar dat neemt niet weg dat je er prachtige opnames kunt maken in de ongerepte natuur.

Maar ook als je niet van de kou houdt zijn er mogelijkheden, bijvoorbeeld een fotoreis naar Portugal of een reis met een ervaren natuurfotograaf naar het Duitse Rügen, waar je dus niet hoeft rond te reizen maar op één locatie blijft. Wil je verder van huis dan kies je voor een fotoreis naar New Mexico of Alaska. Uiteraard altijd onder leiding van een ervaren fotograaf die je tijdens het maken van je opnamen kan helpen met tips en adviezen. 

Op ontdekkingsreis met een ervaren fotograaf

Nordic Vision werd opgericht door fotograaf Ralph Goedhart. Het team bestaat verder uit ervaren fotografen die in veel gevallen hun eigen favoriete landen en regio’s hebben. Voor sommige reizen wordt voorafgaand een workshop in Nederland georganiseerd. Hier kun je je alvast voorbereiden en wellicht je collectie camera’s of lenzen nog uitbreiden om eenmaal op reis nog mooiere foto’s te kunnen maken.

Veel reizen zijn op basis van 1 persoonskamers, hier moet je dus wel rekening mee houden bij het boeken. Soms wordt alleen logies aangeboden, maar er zijn ook reizen op basis van volpension, omdat ze door regio’s voeren die niet toeristisch zijn. Deze reisorganisatie is hét adres als fotograferen tijdens een reis voor jou de hoogste prioriteit heeft. 

Waarom boeken bij deze reisorganisatie

 • Fotoreizen wereldwijd
 • Fotograferen met een ‘Noordse Visie’/li>
 • Bouw vaste-klanten-korting op
 • Begeleiding door professionele fotografen
 • Klimaatneutraal reizen met Trees4all
 • Zeker op reis: aangesloten bij VvKR & GGTO

Contactgegevens

 • Nordic Vision
 • Website: https://www.fotoreizen.net
 • E-mailadres: info@nordicvision.nl
 • Telefoonnummer: 010-261 3550
 • Adresgegevens:
  Van Linden van den Heuvellsingel 27
  3135KH Vlaardingen
  (geen bezoekadres)

Nordic Vision is specialist in:

 • Fotoreizen
 • Fotoworkhops
 • Noorderlichtreizen

Vergelijkbare Reisorganisaties

Reisinspiratie & Tips

Liseleje-Beach-Sjaelland

Verken Sjælland, het grootste eiland van Denemarken

Duik in de Deense charme en natuurlijke pracht van Sjælland, het grootste eiland van Denemarken. Met zijn fraaie landschappen, weidse bossen en adembenemende ...

Far Formentor vuurtoren in Mallorca

Op vakantie naar Mallorca, het grootste eiland van de Balearen

Mallorca, ook wel bekend als Majorca, is een eiland dat deel uitmaakt van de Balearische Eilanden ten westen van Spanje en in de Middellandse zee. Dit artikel ...