Pacific Island Travel

Wij vergelijken o.a.
koning aap reizen tui 333 travel anwb reizen sawadee djoser

Droomreizen naar Hawaï, Samoa, Fiji, Tonga en de Cookeilanden

Maak een onvergetelijke reis naar de Pacific. Ontdek de prachtige natuur en maak kennis met bijzondere culturen. Een verre vakantie naar Australië, Fiji, Samoa of Hawaï wil je goed geregeld hebben. Daarom laat je je rondreis organiseren door Pacific Island Travel. 

Reisorganisatie Pacific Island Travel is namelijk specialist in individuele reizen op maat naar de Pacific. Prachtige bestemmingen voor bijvoorbeeld een huwelijksreis of luxe familiereis. De organisatie heeft jarenlange ervaring op het gebied van rondreizen naar de Pacific en hun reis-experts kennen de bestemmingen als geen ander. Indien gewenst kunnen ze ook een stop-over regelen in bijvoorbeeld Singapore of HongKong, om de reisduur wat te verdelen.

Het bijzondere aanbod aan reizen naar de Pacific

Een verre vakantie vraagt altijd wat meer voorbereiding. Daarnaast is het verstandig om zo’n reis te boeken bij een reisbureau dat hier ruime ervaring mee heeft. Pacific Island Travel regelt al ruim 25 jaar reizen voor hun klanten naar de verste uithoeken van de wereld.

Wil je je huwelijksreis in Nieuw-Zeeland doorbrengen? Droom je van een onvergetelijke rondreis door Australië? Of misschien wil je een onbekend land of gebied ontdekken, zoals Papoea Nieuw Guinea, Paaseiland of Nieuw-Caledonië. Uiteraard is het ook mogelijk om twee of drie bestemmingen tijdens je reis te combineren. Bij je reservering wordt rekening gehouden met je wensen. 

Gaat het om een huwelijksreis waarbij je vooral ook veel wilt ontspannen of wil je een actieve reis met wandelingen en excursies? Gaan de kinderen mee of gaat het om een groepsreis met vrienden? Je kunt ook aansluiten bij een groepsreis naar Australië of Nieuw-Zeeland onder leiding van een ervaren gids. Ook daarbij kan de reisorganisatie je helpen door het aanbod te toetsen aan de hand van je persoonlijke wensen.

Maar als je alle vrijheid wilt, dan kies je voor een rondreis per camper of met je eigen huurauto. Je kunt het reisprogramma dan zonder beperkingen uitbreiden met extra dagen op een bepaalde locatie of interessante excursies. 

Pacific Island Travel: reizen naar de Pacific met de specialist

Voor een reis naar één van de eilanden in de Stille Zuidzee kies je een reisorganisatie die deze bestemmingen heel goed kent. Datzelfde geldt voor je droomreis naar Australië, Hawaï of Nieuw-Zeeland. Dit soort reizen zijn meestal een ‘once in a lifetime experience’ en daarbij mag er niets misgaan. Dat weten de medewerkers van Pacific Island Travel als geen ander.

Je persoonlijke reisadviseur gaat graag voor je aan de slag om de perfecte reis te organiseren. Dat hoeft natuurlijk geen rondreis te zijn, ook als je een vaste bestemming in gedachten hebt kun je bij deze reisorganisatie terecht. Zij boeken als je dat wilt ook de vliegtickets. Dit heeft als voordeel dat je op ondersteuning kunt rekenen als er een wijziging of annulering nodig is. Ook sluiten de vliegtijden dan perfect aan op de rest van het programma van je reis. 

Waarom boeken bij deze reisorganisatie

 • Rondreis-specialist voor de Pacific
 • Meer dan 25 jaar kennis, passie & no-nonsense
 • Volledig maakwerk indien gewenst
 • Persoonlijke reisadviseur
 • Geweldige bestemmingen & origineel reisaanbod
 • Zeker op reis: aangesloten bij ANVR / SGR / Calamiteitenfonds

Contactgegevens

 • Pacific Island Travel
 • Website: https://www.pacificislandtravel.nl
 • E-mailadres: verkoop@pacificislandtravel.nl
 • Telefoonnummer: 020-6261 325
 • Adresgegevens:
  Symphony, Gustav Mahlerplein 25-C
  1082 MS Amsterdam

Pacific Island Travel is specialist in:

 • Rondreizen Pacific
 • Huwelijksreizen
 • Familiereizen
 • Camperreizen
 • Cruises
 • Beperkt aantal groepsreizen Australië & Nieuw-Zeeland

Reisinspiratie & Tips

Liseleje-Beach-Sjaelland

Verken Sjælland, het grootste eiland van Denemarken

Duik in de Deense charme en natuurlijke pracht van Sjælland, het grootste eiland van Denemarken. Met zijn fraaie landschappen, weidse bossen en adembenemende ...

Far Formentor vuurtoren in Mallorca

Op vakantie naar Mallorca, het grootste eiland van de Balearen

Mallorca, ook wel bekend als Majorca, is een eiland dat deel uitmaakt van de Balearische Eilanden ten westen van Spanje en in de Middellandse zee. Dit artikel ...