NBBS Reizen

Wij vergelijken o.a.
koning aap reizen tui 333 travel anwb reizen sawadee djoser

Specialist in bijzondere verre reizen

Op safari in Botswana, een rondreis langs de Amerikaanse nationale parken of een zelf-drive door het grandioze Japan. Via NBBS Reizen vind je altijd een bijzondere reis. Op hun site vind je voorbeeldreizen die je zelf aan de hand van bouwstenen kunt uitbreiden of veranderen. Of vraag een offerte aan voor jouw specifieke reisplannen.

NBBS Reizen is al sinds 1927 actief, en specialist in bijzondere verre bestemmingen. Als je een specifiek land in gedachte heb kun je, samen met een vast contactpersoon die reiservaring heeft met dat land, een voorbeeldreis geheel naar jouw wensen laten aanpassen. Deze reisorganisatie is specialist in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika en de Caribbean. Voor elke bestemming vind je minimaal één voorbeeldreis op de website.

Dus ben je op zoek naar een prive-reis op maat met aanzienlijke vrijheid? Dan ben je bij deze reisorganisatie aan het juiste adres. NBBS Reizen biedt op maat gemaakte verre reizen, variërend van individuele rondreizen en strandvakanties tot ‘bouwstenen’ waarmee je zelf je reis kunt samenstellen, al dan niet met een van hun reisspecialisten.

Je verblijft in een goed hotel, een charmante B&B of een fraaie lodge. Als je op zoek bent naar wat meer luxe, bieden onze rondreizen de keuze uit twee of drie verschillende hotels in diverse prijsklassen.

Bestemmingen van NBBS Reizen

Alleen al binnen Amerika hebben ze een breed aanbod aan rondreizen, zoals door het Westen, Zuiden en Noord-Oosten van de Verenigde Staten. Dit land kun je natuurlijk niet in een rondreis helemaal ontdekken. Of kies voor een reis naar Florida of Hawaii. Voor buurland Canada geldt eigenlijk hetzelfde; ook hier zijn meerder reisroutes die je met huurauto of camper kunt afleggen.

In Afrika kun je naar alle bekende (safari)landen, maar wat bijzonder is aan het aanbod zijn hun combinatiereizen waarbij je twee landen bezoekt. Voorbeelden zijn de combinatiereis Rwanda en Oeganda, Zambia en Zimbabwe en Mauritius en Réunion. Natuurlijk kun je ook ‘gewoon’ naar Tanzania, Zuid-Afrika of Namibië.

Ook in Midden- en Zuid-Amerika vind je een aantal mooie combinatiereizen, zoals Costa Rica en Nicaragua en Peru & Bolivia. Of kies voor het vasteland in combinatie met een eiland of eilandengroep. Chili en Paaseiland zal voor veel reizigers een bucketlist-bestemming zijn, en dit geld ook voor Ecuador en de Galápagos Eilanden.

NBBS Reizen, voorheen bekend onder de naam ‘Nederlands Bureau voor Buitenlandse Studentenbetrekkingen’ maakt sinds 2001 onderdeel uit van moederbedrijf Travel Trend, eveneens specialist in individuele (maatwerk)rondreizen naar alle uithoeken van de wereld. Van oorsprong is NBBS een studentenreisorganisatie.

Waarom boeken bij deze reisorganisatie

 • Individuele verre reizen op maat
 • Actief sinds 1927 (!)
 • Flexibel & met individuele aandacht
 • Vast contactpersoon met reiservaring in het land van je keuze
 • Medewerkers zijn zelf enthousiaste reizigers
 • Zeker op reis: aangesloten bij ANVR / SGR / Calamiteitenfonds

Contactgegevens

 • NBBS Reizen
 • Website: https://www.nbbs.nl
 • E-mailadres: info@nbbs.nl
 • Telefoonnummer: 010-2891 891
 • Adresgegevens:
  Marten Meesweg 117
  3068 AV Rotterdam
  (alleen op afspraak)

NBBS Reizen is specialist in:

 • Bijzondere verre reizen
 • Camperreizen
 • Gezinsreizen
 • Eiland hoppen

Reisinspiratie & Tips

Liseleje-Beach-Sjaelland

Verken Sjælland, het grootste eiland van Denemarken

Duik in de Deense charme en natuurlijke pracht van Sjælland, het grootste eiland van Denemarken. Met zijn fraaie landschappen, weidse bossen en adembenemende ...

Far Formentor vuurtoren in Mallorca

Op vakantie naar Mallorca, het grootste eiland van de Balearen

Mallorca, ook wel bekend als Majorca, is een eiland dat deel uitmaakt van de Balearische Eilanden ten westen van Spanje en in de Middellandse zee. Dit artikel ...