Reisadvies Zuid-Afrika

Wij vergelijken o.a.
koning aap reizen tui 333 travel anwb reizen sawadee djoser

De Zuid-Afrika-specialist voor individuele maatwerk-droomreizen

Zuid-Afrika spreekt bij velen tot de verbeelding. De Nederlandse invloed, maar ook de prachtige natuur, de Tafelberg, de nationale parken en de typisch Afrikaanse sfeer spreken velen aan. Plan je reis naar dit fascinerende land met Reisadvies Zuid-Afrika, dé specialist voor een onvergetelijke rondreis. 

Reisorganisatie Reisadvies Zuid-Afrika biedt individuele rondreizen en fotosafari’s aan. Ook kunnen ze helpen bij het faciliteren van coachingstrajecten in Zuid-Afrika. Ontdek dit overweldigende land op de manier zoals jij het wilt.

Op de site zijn (momenteel) helaas geen voorbeeldreizen te vinden; dit komt wellicht omdat de reizen geheel op maat worden samengesteld. Wel vind je er informatie over hun werkwijze en ervaringen van reizigers

Het reisaanbod van Reisadvies Zuid-Afrika

Reisadvies Zuid-Afrika biedt niet alleen rondreizen op maat naar dit land aan. Je kunt er ook terecht als je reisbestemming een ander land in het zuidelijke deel van dit continent is. Wil je een rondreis maken door Botswana of Mozambique dan kan er een tot detail gepland reisplan voor je worden samengesteld. Er kan voor praktisch ieder budget een reis worden samengesteld. Wel moet je uiteraard rekening houden met de kosten voor een vliegticket. Maar voor het overige is er veel mogelijk. Je kunt aangeven hoe lang je op reis wilt en welke plaatsen of landen je wilt bezoeken. 

Wil je de nationale parken bezoeken om hopelijk The Big Five te spotten of gaat je voorkeur uit naar lekker luieren op de parelwitte stranden. Wil je cultuur snuiven in Kaapstad of Pretoria of wil je vooral genieten van de Zuid-Afrikaanse gastronomie?

Nadat je je wensen hebt voorgelegd volgt meestal een afspraak op het kantoor in Middelbeers om je concept reisprogramma door te spreken. Vervolgens ontvang je een voorstel met een prijsopgave. Hier kan eventueel nog wat aan worden gesleuteld om de reis helemaal perfect te maken. Wellicht is een combinatiereis met buurland Namibië ook nog een optie.

Waarom je rondreis naar Zuid-Afrika boeken via een specialist? 

Een reis naar één van de landen in zuidelijk Afrika moet je goed voorbereiden. Soms zijn er risico’s door spanningen in een land. Je hebt bepaalde vaccinaties nodig en een goede briefing voor je veiligheid. Reisadvies Zuid-Afrika zorgt ervoor dat je goed voorbereid op reis gaat. Met je gezin, een vriendengroep, je collega’s of een ander klein reisgezelschap. Je krijgt uitgebreide reisinformatie inclusief een voorgeprogrammeerd navigatiesysteem en duidelijke kaarten. Ook een verloopstekker voor het stroomnet in Afrika ontbreekt niet.

De oprichters van het reisbureau komen zelf al jaren in Zuid-Afrika en hebben er een eigen lodge. Ze willen door het organiseren van reizen naar dit deel van Afrika hun liefde voor deze landen delen met reizigers die er graag kennis mee willen maken of er al eerder doorheen reisden maar graag nieuwe plekken willen ontdekken. 

Waarom boeken bij deze reisorganisatie

 • Veel kennis over Zuid-Afrika
 • Maatwerkreizen
 • Zéér deskundig advies & lokale contacten
 • Reizen met een uitgebreid persoonlijk reisboek
 • Voor een hoog of laag budget
 • Kies voor luxe of juist avontuurlijkere accomodaties
 • Zeker op reis: aangesloten bij VvKR & GGTO

Contactgegevens

 • Reisadvies Zuid-Afrika
 • Website: https://www.reisadvieszuidafrika.nl
 • E-mailadres: info@reisadvieszuidafrika.nl
 • Telefoonnummer: 06-8391 8914 & 06-4734 1424
 • Adresgegevens:
  Kuikseindseweg 34
  5091 TD Middelbeers

Reisadvies Zuid-Afrika is specialist in:

 • Rondreizen door Zuid-Afrika
 • Reizen op maat
 • Fotosafari’s
 • Reizen voor coaches

Reisinspiratie & Tips

Op vakantie naar Maleisië: een avontuur in een land van culturen en contrasten

Maleisië is een zeer divers land dat zich uitstekend leent voor een onvergetelijke rondreis. Het staat bekend als een van de meest ontwikkelde landen in Azië...

Liseleje-Beach-Sjaelland

Verken Sjælland, het grootste eiland van Denemarken

Duik in de Deense charme en natuurlijke pracht van Sjælland, het grootste eiland van Denemarken. Met zijn fraaie landschappen, weidse bossen en adembenemende ...