Afrikareisopmaat.nl

Wij vergelijken o.a.
koning aap reizen tui 333 travel anwb reizen sawadee djoser

Rondreizen en safari-reizen in Namibie, Botswana en Zuid-Afrika

De Big5 spotten in Namibie, de Okavango Delta bewonden in Botswana of een road trip langs de de onbekende West-Kaap van Zuid-Afrika! Reisorganisatie Afrikareisopmaat.nl biedt vaste reisroutes en maatwerkreizen aan in drie populaire Afrikaanse landen.

Kies voor een reis waar cultuur en het landschap de boventoon voeren, of een van de safari-reizen waar game drives een belangrijke plek in nemen. Ben je meer op zoek naar de Afrikaanse zon? Dan kun je via Afrika Reis op Maat naar de eilanden Zanzibar of Mauritius.

Voor gezinnen met kinderen is er een aantal familiereizen uitgedacht, waarbij rekening wordt gehouden met (jonge) kinderen. Al lijkt een erg jong kind meenemen op een dure safari-reis mij zonde, maar dat moet je zelf weten. Als ze wat ouder zijn onthouden ze een dergelijke Afrika-reis veel beter.

Tot slot kun je ook losse bouwstenen boeken. Heb je zelf al een (combinatie)reis geboekt en zoek je nog invulling voor enkele dagen? Dan kun je een losse bouwsteen overwegen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een game drive. Welke reisvariant je ook zoekt, via hun website kun je een vrijblijvend offerte opvragen. Ik zie op hun website ook niet zo snel een overzicht van bouwstenen.

Bestemmingen van Afrikareisopmaat.nl

Deze reisorganisatie heeft een beperkt aantal bestemmingen, te weten Zuid-Afrika, Namibië en Botswana. In Zuid-Afrika leiden de reisroutes je onder andere langs Kruger Park, Johannesburg, de West Kaap, de Panorama Route bij de Blyde River Canyon en nog veel meer. Heb je specifieke wensen die je niet terugvindt in de standaard-reisroutes? Geen zorgen; jouw perfecte vakantie kan geheel op maat gesneden worden.

Zoek je wat meer avontuur? Kies dan voor een (op maat gemaakte) reis waarin bijvoorbeeld activiteiten als, kooi-duiken met haaien, bungeejumpen, duiken, walvis-spotten of ziplinen zijn opgenomen.

In Botswana reis je met Afrikareisopmaat.nl bijvoorbeeld langs de Okavango Delta, de Kalahari woestijn, de Moremi Game Reserve en het Chobe National Park. Uiteraard schiet je even de grens met Zimbabwe over voor een bezoek aan de imposante Victoria Falls. In Namibië ga je op zoek naar de Big5, en bezoek je Etosha National Park, Swakupmund en de Sossusvlei.

Verder hebben ze 2 zonbestemmingen, namelijk Mauritius en het eiland Zanzibar, dat onderdeel is van Tanzania. Een tropische strandvakantie op een van deze eilanden vormt een prima einde na een intensieve road trip of safari-reis, maar zijn ook los te boeken.

Over deze reisorganisatie

Afrikareis op Maat bestaat uit Veronique, Nicole en Fleur. Samen met twee enthousiaste stagiaires, opereren zij vanuit hun kantoor in Kaapstad. Ze zijn dus daadwerkelijk in Afrika gevestigd! Ze zijn mede daarom goed bekend met Afrika en streven er als Afrika specialist in hun kennis met jou te delen. Ze noemen zich dan ook de Afrika specialist voor jouw persoonlijke reis op maat.

Ontdek de prachtige berglandschappen, safari’s, stranden en voortreffelijke eetgelegenheden tijdens jouw reis door dit continent. Ze trachten jou te overtuigen om dit fantastische gebied te verkennen en kijken ernaar uit je binnenkort te verwelkomen in Kaapstad.

Waarom boeken bij deze reisorganisatie

 • Specialist in Zuid-Afrika, Botswana en Namibië
 • Flexibel en uitgebreid aanbod
 • Rondreizen op maat of kies een vaste reisroute
 • Gevestigd in Kaapstad
 • Persoonlijk, snel & makkelijk contact
 • Een goede prijs/kwaliteit verhouding voor elk budget
 • Zeker op reis; lid van het SGR Garantiefonds en Calamiteitenfonds

Contactgegevens

 • Afrikareisopmaat.nl
 • Website: https://www.afrikareisopmaat.nl
 • E-mailadres: info@afrikareisopmaat.nl
 • Telefoonnummer: 030-3200 706
 • Adresgegevens:
  104 Piazza Building
  Parliament Street 8000 Kaapstad, Zuid-Afrika

Afrikareisopmaat.nl is specialist in:

 • Rondreizen, familiereizen en safari’s in Zuid-Afrika
 • Rondreizen, familiereizen en safari’s in Namibië
 • Rondreizen, familiereizen en safari’s in Botswana
 • Strandvakanties Zanzibar en Mauritius
 • Maatwerkreizen

Reisinspiratie & Tips

Liseleje-Beach-Sjaelland

Verken Sjælland, het grootste eiland van Denemarken

Duik in de Deense charme en natuurlijke pracht van Sjælland, het grootste eiland van Denemarken. Met zijn fraaie landschappen, weidse bossen en adembenemende ...

Far Formentor vuurtoren in Mallorca

Op vakantie naar Mallorca, het grootste eiland van de Balearen

Mallorca, ook wel bekend als Majorca, is een eiland dat deel uitmaakt van de Balearische Eilanden ten westen van Spanje en in de Middellandse zee. Dit artikel ...