Explore Namibia

Wij vergelijken o.a.
koning aap reizen tui 333 travel anwb reizen sawadee djoser

Self-drives en safarireizen met privégids en chauffeur door Namibië

Leeuwen spotten in Etosha en je verbazen over de Fish River Canyon! Namibië is misschien wel het mooiste en meest veelzijdige land van Afrika.

Explore Namibia is een reisorganisatie die onvergetelijke avonturen in het prachtige land Namibië aanbiedt. Met een diepgaande kennis van het land en een passie voor reizen, biedt deze organisatie reizigers de kans om de highlights van Namibië te ontdekken op een manier die aansluit bij hun wensen en verwachtingen.

Wat Explore Namibia onderscheidt is hun toewijding aan maatwerk. Ze begrijpen dat geen twee reizigers hetzelfde zijn, en daarom bieden ze op maat gemaakte reisroutes die voldoen aan de individuele interesses, budgetten en tijdsschema’s van hun klanten. Ze bieden zowel self-drive reizen aan als safari-reizen met een gids. Tot slot zijn er ook fotografie-reizen en familiereizen te boeken.

Of je nu geïnteresseerd bent in het verkennen van de adembenemende Namib-woestijn met zijn surrealistische duinen, het ontmoeten van de inheemse San-bevolking, het spotten van wilde dieren in Etosha National Park, of het genieten van de ruige kustlijn van Namibië, deze Namibië-specialist heeft de expertise om jouw wensen mogelijk te maken.

Duurzaam toerisme

Bovendien heeft Explore Namibia sterke relaties opgebouwd met lokale partners en gemeenschappen, waardoor ze duurzaam toerisme ondersteunen en de lokale economie stimuleren. Ze bieden ook een scala aan accommodaties, van luxueuze lodges tot kampeermogelijkheden, om aan verschillende reisvoorkeuren te voldoen.

Kortom, Explore Namibia is een goede keuze als je een geweldige rondreis door Namibië wilt beleven. De passie voor dit prachtige land komt tot uiting in hun reisplannen, waarmee avontuurlijke reizigers de kans krijgen om Namibië op een unieke en onvergetelijke manier te verkennen.

Bestemmingen van Explore Namibia

Namibië is naast Kenia en Tanzania een van de beste safari-landen van Afrika. Explore Namibia heeft verschillende reisroutes door het land ontwikkeld. Hoogtepunten zijn een safari door Etosha Nationaal Park, Fish River Canyon, de Namibië-woestijn, Skeleton Coast en Kaokoland en de Zambezi regio. Hun standaardroutes hebben namen als ‘Stormbezoek’ (als je weinig tijd hebt), ‘Hoogtepunten’ en ‘Combinatie met Botswana’, maar je kunt dus ook een route op maat laten maken.

Waarom boeken bij deze reisorganisatie

 • Namibië specialist sinds 2006
 • Verschillende reisroutes met diverse hoogtepunten
 • Self-drive reizen op maat
 • Safari-reizen met prive-gids en -chauffeur
 • Rijd in een 4×4, eventueel met kampeeruitrusting

Contactgegevens

 • Explore Namibia
 • Website: https://www.explore-namibia.nl
 • E-mailadres: namibia@explore-africa-travel.com
 • Telefoonnummer: 085-0472 150
 • Adresgegevens:
  Tolnasingel 3 (unit B-11)
  2411 PV Bodegraven

Explore Namibia is specialist in:

 • Individuele Rondreizen
 • Privéreizen op maat
 • Fotografiereizen
 • Safari’s in Konvooi

Reisinspiratie & Tips

Langkawi Maleisie

Op vakantie naar Maleisië: een avontuur in een land van culturen en contrasten

Maleisië is een zeer divers land dat zich uitstekend leent voor een onvergetelijke rondreis. Het staat bekend als een van de meest ontwikkelde landen in Azië...

Liseleje-Beach-Sjaelland

Verken Sjælland, het grootste eiland van Denemarken

Duik in de Deense charme en natuurlijke pracht van Sjælland, het grootste eiland van Denemarken. Met zijn fraaie landschappen, weidse bossen en adembenemende ...