Local Hero Travel

Wij vergelijken o.a.
koning aap reizen tui 333 travel anwb reizen sawadee djoser

Boek zelf je rondreis bij lokale, goed aangeschreven reisagenten

Reisorganisatie Local Hero Travel biedt een professioneel platform waar je je rondreis direct bij een ervaren lokale reisexpert – een zogenaamde Local Hero – in het land waar je heen wilt boekt.

Veel reisorganisaties zitten ’tussen’ jou en dergelijke reisaanbieders in, maar Local Hero Travel uit Arnhem brengt jou rechtstreeks met hen in contact. Je reizen vallen wel gewoon onder de Nederlandse garantieregelingen, dus je gaat zeker op reis.

Per bestemming staat een aantal voorbeeldreizen gegeven die je ook gewoon zo kunt boeken. Verder vind je per bestemming de lokale reisagent en kun je meer over hem of haar lezen. Je kunt echter ook helemaal zelf je rondreis samenstellen.

De werkwijze van Local hero Travel

De regionale partners van Local Hero Travel vormen gezamenlijk een netwerk van hoog aangeschreven reisagenten, vaak dezelfde professionals waarmee diverse Nederlandse reisorganisaties samenwerken. Maar er is een verschil, LHT biedt je de mogelijkheid om direct met hen in contact te treden.

Je kunt een voorbeeldreis van je gewenste bestemming pakken en deze nog laten aanpassen aan jouw wensen. Laat je ook zeker inspireren door de Top 5 van elke bestemming. Is jouw reisplan totaal anders dan 1 van de voorbeeldreizen? Dan kun je dat opsturen en ontvang je een offerte op maat.

De vluchten boek je zelf, dus alleen het landarrangement wordt voor je georganiseerd. Scheelt jou ook weer commissie op vliegtickets. Daarbij weet jij zelf hoe je het liefste vliegt. In de ochtend/ avond, en hoeveel geld heb je bijvoorbeeld over om geen vervelende overstap te hebben.

Reis je met kinderen? Via Local hero Family Travel ook je reizen die geschikt zijn voor kids. Voor meer info over dit soort reizen; lees de pagina over familiereizen.

Zijn jullie slow travelers en vinden jullie bijzondere, wat meer exclusieve accommodaties belangrijk? Kijk dan naar hun boetiek rondreizen concept. Geniet van een verblijf in hoogwaardige, intieme, kleinschalige accommodaties. Voor als je niet op comfort wilt inleveren.

Bestemmingen

Via deze reisorganisatie kun je eigenlijk naar vrijwel alle populaire landen voor rondreizen terecht. Hun netwerk van lokale agenten blijft ongetwijfeld groeien dus er zullen ook zo nu en dan bestemmingen bij komen. Op dit moment kun je onder andere een rondreis samenstellen voor Ecuador, Namibië, Cuba, Argentinië, Vietnam, Zuid-Afrika, Mexico en Marokko.

Wat minder bekende en voor de hand liggende bestemmingen van Local Hero Travel zijn Georgië (moet geweldig zijn), Armenië, Myanmar, Bolivia, Sri Lanka, Suriname en Spitsbergen. Deze reisorganisatie valt onder hetzelfde bedrijf als Askja Reizen, specialist in natuurreizen.

Waarom boeken bij deze reisorganisatie

 • Platform voor contact met lokale reisagenten
 • Veel bestemmingen
 • Diverse voorbeeldreizen per bestemming
 • Lees informatie over de verschillende ‘local heroes’
 • Je boekt alleen het landarrangement; vluchten boek je zelf
 • Zeker op reis: aangesloten bij VvKR / SGR / Calamiteitenfonds

Contactgegevens

 • Local hero Travel
 • Website: https://www.localherotravel.nl
 • E-mailadres: hello@localherotravel.nl
 • Telefoonnummer: 026-303 0161
 • Adresgegevens:
  Wilhelminastraat 14
  6812 CW Arnhem

Local Hero Travel is specialist in:

 • Individuele rondreizen
 • Familiereizen
 • Boetiek rondreizen
 • Combi-reizen (meerdere landen)

Reisinspiratie & Tips

Op vakantie naar Maleisië: een avontuur in een land van culturen en contrasten

Maleisië is een zeer divers land dat zich uitstekend leent voor een onvergetelijke rondreis. Het staat bekend als een van de meest ontwikkelde landen in Azië...

Liseleje-Beach-Sjaelland

Verken Sjælland, het grootste eiland van Denemarken

Duik in de Deense charme en natuurlijke pracht van Sjælland, het grootste eiland van Denemarken. Met zijn fraaie landschappen, weidse bossen en adembenemende ...