Travel Around

Wij vergelijken o.a.
koning aap reizen tui 333 travel anwb reizen sawadee djoser

Avontuurlijke rondreizen voor jonge reizigers

Backpacken in Thailand, surfen in Portugal of de Salkantay Inca Trail hiken in Peru! Reisorganisatie Travel Around richt zich op een jonge doelgroep, te weten reizigers van 18 tot 39 jaar oud. Ze zijn wat idealistisch ingesteld, want duurzaamheid, contact met de lokale bevolking en de positieve impact van toerisme vergroten staan hoog in het vaandel. Neemt niet weg dat hun avontuurlijke reizen naar verre bestemmingen gaan, maar daarover later meer.

Wat Travel Around belangrijk vindt is dat je gaat reizen buiten je comfortzone, met reisgenoten van ongeveer jouw leeftijd en die ook veelal alleen geboekt hebben. Zo’n 70% is namelijk solo-boeker. gemene deler van de deelnemers is dat ze positief in het leven staan en interesse hebben in andere culturen.

Ze hanteren leeftijdsgroepen, maar deze zijn enigszins flexibel. Als het aantal boekingen toeneemt, verfijnen ze de leeftijdsgroepen. De initiële boekers bepalen hierbij de richting. Hun streven is om de leeftijdsvariatie te minimaliseren, zodat je zoveel mogelijk met leeftijdsgenoten op reis gaat.

De organisatie maakt gebruik van plaatselijke reisleiders. Zij verbinden je met de lokale bewoners, de plaatselijke cultuur en de gastronomische geneugten van je bestemming. Het inschakelen van een plaatselijke gids is ook goed voor de lokale economie, en jij krijgt een diepere kennis van het land

Ga je liever niet met een groep onbekenden op stap maar met je eigen vriendengroep? Travel Around biedt ook groepsreizen op maat aan voor bestaande vriendengroepen en andere gezelschappen. Vanaf vier personen zijn deze vriendenreizen al te boeken. De organisatie heeft ruime kennis en het netwerk om voor jou en je vriendengroep een geweldige reis te organiseren. Je kunt kijken naar de bestaande reizen op de site, maar ook een geheel nieuwe reisidee voorleggen.

Bestemmingen van Travel Around

De jongerenreizen van Travel Around gaan binnen Europa naar de landen Portugal, Albanië, Kroatië, Noorwegen, Bosnië en Herzegovina, Oostenrijk, Tsjechie en Zweden.

Ga je liever wat verder weg backpacken? Kies dan voor een van de groepsreizen en solo-reizen naar Marokko, Thailand, Sri Lanka, Peru, Vietnam, Indonesië of Colombia.

Travel Around is opgericht door de oud-leidinggevende van Mambo Reizen, ook een organisatie voor avontuurlijke jongerenreizen. Omdat hij graag meer duurzame reizen wilde aanbieden en zelf ook zo zijn eigen ideeën had over avontuurlijke reizen voor jongeren is hij bij Mambo weggegaan en heeft hij deze reisorganisatie opgericht. Als je meer op zoek bent naar een single reis naar een verre bestemming kun je kijken bij Shoestring. Ik heb daar goede ervaringen mee; 2x mee geweest.

Waarom boeken bij deze reisorganisatie

 • Breed aanbod aan backpackreizen en solo-reizen
 • Oog voor duurzaamheid, natuur en lokale economie
 • Lokale tourguides
 • Zeker op reis; aangesloten bij ANVR, Calamiteitenfonds en GGTO

Contactgegevens

 • Travel Around
 • Website: https://www.travelaround.nl
 • E-mailadres: info@travelaround.nl
 • Telefoonnummer: 030-2072 992
 • Adresgegevens:
  Londenstraat 100
  3541 CB Utrecht

Travel Around is specialist in:

 • Jongerenreizen
 • Backpack reizen
 • Solo reizen
 • Vriendenreizen en groepsreizen op maat

Reisinspiratie & Tips

Liseleje-Beach-Sjaelland

Verken Sjælland, het grootste eiland van Denemarken

Duik in de Deense charme en natuurlijke pracht van Sjælland, het grootste eiland van Denemarken. Met zijn fraaie landschappen, weidse bossen en adembenemende ...

Far Formentor vuurtoren in Mallorca

Op vakantie naar Mallorca, het grootste eiland van de Balearen

Mallorca, ook wel bekend als Majorca, is een eiland dat deel uitmaakt van de Balearische Eilanden ten westen van Spanje en in de Middellandse zee. Dit artikel ...