Avila Reizen

Wij vergelijken o.a.
koning aap reizen tui 333 travel anwb reizen sawadee djoser

Specialist in verre avontuurlijke rondreizen op maat

Welke droomreis staat er nog op jouw verlanglijst? Een rondreis over de mooiste eilanden van Indonesië? Een Fly & Drive door Portugal? Met een camper door de mooiste nationale parken van de Verenigde Staten? Een onvergetelijke reis naar Australië? Wat je wens ook is, Avila Reizen stelt voor jou de reis van je dromen samen. 

Het gaat veelal om individuele reizen, en een aantal groepsreizen. Onder de groepsrondreizen enkele spectaculaire trips, zoals een wildlife expeditie waarbij je potvissen gaat spotten in het Caribisch gebied. Avila Reizen is namelijk officieel agent van National Geographic Expeditions voor zowel Nederland als België. Het leeuwendeel van de reizen zijn echter individuele fly-drives.

Rondreizen op maat naar alle uithoeken van de wereld

Je kunt je rondreis helemaal naar wens samen laten stellen, maar op de website vind je ook voorbeelden van mooie reizen. Zoals een culinaire reis door Peru, of een wijnreis door Zuid-Afrika. Een wildlife rondreis door de Centraal Afrikaanse Republiek of door Rwanda. Of ga je liever naar Brazilië om de tropische regenwouden te ontdekken.

Houd je meer van cultuur en steden ontdekken? Ook dan zijn er bij Avila Reizen volop mogelijkheden. Maak een onvergetelijke rondreis door Japan, of bezoek met je gezin de hoogtepunten van Costa Rica of Sri Lanka. Je kunt je ook aansluiten bij één van de groepsreizen, bijvoorbeeld naar Noorwegen, waar je hopelijk het fascinerende Noorderlicht kunt zien. Wat betreft groepsrondreizen kun je dus kiezen uit verschillende unieke expedities en expeditiecruises. Dit zijn kleinschalige groepsreizen, met een behoorlijk prijskaartje. Onlangs hebben ze ook bestemmingen in Oceanië aan hun reisaanbod toegevoegd.

Als je zelf al een idee hebt hoe je reis er in grote lijnen uit moet komen te zien, dan kun je deze ideeën voorleggen voor een vrijblijvende offerte. Bij het samenstellen van de reis wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de samenstelling van het reisgezelschap en de persoonlijke wensen van de reizigers. Je kunt ook aangeven of je zelf wilt rijden tijdens je rondreis of dat je gebruik wilt maken van plaatselijke chauffeurs of van het openbaar vervoer. Autohuur kan uiteraard samen met je reis worden geregeld. Je auto staat dan voor je klaar als je arriveert. 

Wat maakt Avila Reizen uniek? 

Avila Reizen biedt ‘ontdekkingsreizen met een vakantiegevoel’ die tot in het kleinste detail zijn geregeld. Je gaat daardoor altijd met een gerust gevoel op reis. Door gebruik te maken van plaatselijke contacten over de hele wereld kan je reis goed voorbereid worden vanuit Nederland. Veel locaties worden persoonlijk bezocht door de reisadviseurs.

Ook bezoeken zij wereldwijd reisbeurzen om nieuwe locaties te kunnen aanbieden aan de klanten. Voor toeristen uit het buitenland worden rondreizen door de Benelux georganiseerd. Deze zijn uiteraard ook voor Nederlanders beschikbaar als je ons eigen land beter wilt leren kennen. 

Waarom boeken bij deze reisorganisatie

 • Meer dan 12 jaar ervaring
 • Maatwerk tot in de details
 • Best mogelijke persoonlijke service
 • Bestemmingen wereldwijd

Contactgegevens

 • Avila Reizen
 • Website: https://www.avilareizen.nl
 • E-mailadres: info@avilareizen.nl
 • Telefoonnummer: 023-2210 800
 • Adresgegevens:
  Zijlweg 2
  2013 DH Haarlem

Avila Reizen is specialist in:

 • Reizen op maat
 • Culinaire reizen
 • National Geographic Expeditiecruises
 • Gezinsreizen
 • Luxe reizen
 • Self-Drive reizen
 • Wildlife reizen

Reisinspiratie & Tips

Liseleje-Beach-Sjaelland

Verken Sjælland, het grootste eiland van Denemarken

Duik in de Deense charme en natuurlijke pracht van Sjælland, het grootste eiland van Denemarken. Met zijn fraaie landschappen, weidse bossen en adembenemende ...

Far Formentor vuurtoren in Mallorca

Op vakantie naar Mallorca, het grootste eiland van de Balearen

Mallorca, ook wel bekend als Majorca, is een eiland dat deel uitmaakt van de Balearische Eilanden ten westen van Spanje en in de Middellandse zee. Dit artikel ...