Dim Sum Reizen

Wij vergelijken o.a.
koning aap reizen tui 333 travel anwb reizen sawadee djoser

Individuele rondreizen door Azië, Europa en het Midden-Oosten

Een mooie verre reis maken staat bij veel mensen op het verlanglijstje. Een mooie rondreis door Indonesië of een bezoek aan Zuid-Korea of Japan en daar alle belangrijke hoogtepunten zien. Dit doe je natuurlijk met een reisorganisatie die deze landen goed kent. Dim Sum Reizen organiseert reizen op maat en zorgt voor een indrukwekkende ervaring.

Het gaat in alle gevallen om individuele reizen; voor groepsrondreizen naar deze regio’s kun je op deze pagina terecht.

Hun meerwaarde wordt gevormd door de service die ze bieden: volledig op maat gemaakt met individuele aandacht en grondige expertise van de Dim Sum reisspecialisten over verschillende landen. Maar het zit ook zeker in hun aanbod: voortreffelijk samengesteld met een focus op actieve ervaringen (wandelen en fietsen) doordrenkt met lokale cultuur (persoonlijke ontmoetingen met lokale bewoners), avontuurlijk voor wie dat wenst (buiten de gebaande paden), verdieping biedend (kunst, cultuur, geschiedenis, architectuur) en volop opties voor liefhebbers van gastronomie.

Wil je duurzaam op reis? Kies dan voor een van hun treinreizen. Of wil je eens een spectaculair festival beleven? Kies dan voor een van de festivalreizen naar Azie. Of heb je zo geheel je eigen ideeën? Daag de specialisten van Dim Sum Reizen in Utrecht uit jouw ideale rondreis samen te stellen.

Bestemmingen van Dim Sum Reizen

Bij Dim Sum Reizen kun je uit een groot aantal bestemmingen kiezen. Daaronder ook bijzondere landen zoals Iran, Georgië, Saoedi-Arabië en Pakistan. Uiteraard houdt het reisbureau de situatie ter plaatse in de gaten. Mocht er politieke onrust zijn dan krijg je het advies je reis uit te stellen of een andere bestemming te kiezen. Meer gangbare bestemmingen van Dim Sum Reizen zijn Japan, Jordanië, Indonesië, Zuid-Korea en Sri Lanka.

Je kunt een land kiezen en ziet meteen een aantal voorbeelden van mogelijke rondreizen. Ook lees je op de pagina alvast belangrijke informatie over het land dat je wilt bezoeken. Als je een reis hebt gevonden die je aanspreekt of ‘bouwstenen’ die je wilt combineren, dan kun je die aanklikken. Vervolgens verstuur je eenvoudig je aanvraag voor een offerte. Je kunt hierbij ook nog persoonlijke wensen toevoegen, zoals een extra dag op een bepaalde locatie of een extra tussenstop tijdens de reis. Op basis van je aanvraag ontvang je een prijsopgave. 

Boek een reis op maat naar een verre bestemming

Dim Sum Reizen is trots op de kennis en ervaring die zij hebben met het organiseren van reizen naar de mooiste bestemmingen in Azië, het Midden-Oosten en een speciale selectie landen in Europa.

Regelmatig reizen de medewerkers zelf naar de aangeboden bestemmingen om hun kennis up-to-date te houden. Het doel is in alle gevallen een reis samen te stellen die helemaal voldoet aan de wensen van de klant. De nadruk kan daarbij liggen op beleving, cultuur of architectuur. Ook reizen voor gezinnen zijn een specialiteit. Dus reis je met de kinderen dan is dit reisbureau een prima keuze. 

Waarom boeken bij deze reisorganisatie

 • Individuele reizen 100% op maat
 • Kleinschalig en persoonlijk
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Reizen buiten de massa
 • Duurzaam waar mogelijk
 • Diepgaande landenkennis
 • Zeker op reis: aangesloten bij ANVR / SGR / Calamiteitenfonds

Contactgegevens

 • Dimsum Reizen
 • Website: https://www.dim-sum.nl
 • E-mailadres: info@dim-sum.nl
 • Telefoonnummer: 030-2300 847
 • Adresgegevens:
  Minrebroederstraat 5
  3512 GS Utrecht

Dimsum Reizen is specialist in:

 • Individuele rondreizen
 • Familiereizen
 • Treinreizen
 • Festivalreizen

Reisinspiratie & Tips

Liseleje-Beach-Sjaelland

Verken Sjælland, het grootste eiland van Denemarken

Duik in de Deense charme en natuurlijke pracht van Sjælland, het grootste eiland van Denemarken. Met zijn fraaie landschappen, weidse bossen en adembenemende ...

Far Formentor vuurtoren in Mallorca

Op vakantie naar Mallorca, het grootste eiland van de Balearen

Mallorca, ook wel bekend als Majorca, is een eiland dat deel uitmaakt van de Balearische Eilanden ten westen van Spanje en in de Middellandse zee. Dit artikel ...