Labrys Reizen

Wij vergelijken o.a.
koning aap reizen tui 333 travel anwb reizen sawadee djoser

Exclusieve groepsreizen en groepsreizen op maat met thema’s als kunst, cultuur en natuur

Wil je een groepsreis organiseren met je collega’s, familie of vriendengroep? Labrys Reizen is de specialist voor een exclusieve rondreis door Egypte of Florence. Wil je verder van huis dan zijn er onvergetelijke rondreizen door Indonesië, Tanzania of Mexico. Of laat je eigen reis samenstellen. 

Reisorganisatie Labrys Reizen organiseert al sinds 1992 bijzondere groepsreizen. Elk jaar is er een wisselend aanbod va groepsreizen waar je op kunt inschrijven. Of laat een reis voor jouw reisgezelschap op maat maken. Op de site vind je diverse voorbeeldreizen.

Een groepsreis om nooit te vergeten

Labrys Reizen organiseert reizen met kleine groepen die tot in detail zijn voorbereid. Je weet zeker dat je een reis maakt met reizigers die net als jij alles uit hun vakantie willen halen. Het reisaanbod is heel divers, je kunt kiezen uit meerdere bestemmingen in Europa en het Midden-Oosten en Azië. Maak een mooie cultuurreis door Italië, Georgië, Spanje of Griekenland. Of ontdek de cultuur en natuur van Japan, Kirgizië of Oman. Elke reis wordt begeleid door een ervaren reisleider die het land en de te volgen reisroute goed kent. 

Er wordt waar mogelijk samengewerkt met lokale ondernemers. Je kunt op de website een reis zoeken op basis van verschillende kenmerken. Zo kun je kiezen voor verschillende soorten vervoer naar je bestemming. Wil je duurzaam reizen, dan kun je de trein nemen voor meerdere reizen. Ook kun je selecteren op reisleider. Heb je een goede ervaring met een reisleider van Labrys dan kun je direct zien of deze voor het lopende seizoen ook weer een reis zal begeleiden. Wees er wel snel bij. De groepen zijn doorgaans klein en populaire reizen zijn vaak al snel volgeboekt. 

Laat je eigen rondreis samenstellen

Als een groepsreis niet echt jouw ding is, of als je naar een bestemming wilt die niet in het aanbod zit, dan kun je ook een reis op maat laten samenstellen. Labrys Reizen werkt wereldwijd en dus zijn in principe alle bestemmingen een optie. Geef je reiswensen door aan het team en ze gaan graag voor je aan de slag om een mooie en onvergetelijke reis samen te stellen.

Op de website staan enkele inspirerende reisblogs waar je extra inspiratie uit kunt putten voor je volgende reis. Alle reisleiders waarmee wordt samengewerkt stellen zich op de website kort voor zodat je weet met wie je op reis gaat. Als duurzaam reizen voor jou belangrijk is, dan is dit een prima keuze qua reisorganisatie. Er wordt veel gedaan om het milieu te sparen en de lokale bevolking en ondernemers van het toerisme te laten profiteren, zonder dat wordt meegewerkt aan massatoerisme. 

Waarom boeken bij deze reisorganisatie

 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Oog voor duurzaamheid: CO2-compensatie voor elke reis
 • Betrokken en kundige reis-specialisten
 • Uitgebreid netwerk aan lokale contacten
 • Vrijblijvende offertes
 • Zeker op reis: aangesloten bij ANVR / SGR / Calamiteitenfonds

Contactgegevens

 • Labrys Reizen
 • Website: https://www.labrysreizen.nl
 • E-mailadres: info@labrysreizen.nl
 • Telefoonnummer: 024-3822 110
 • Adresgegevens:
  Berg en Dalseweg 27
  6522 BA Nijmegen

Labrys Reizen is specialist in:

 • Exclusieve groepsreizen
 • Groepsreizen op maat
 • Kunst- & cultuurreizen
 • Schoolreizen

Reisinspiratie & Tips

Liseleje-Beach-Sjaelland

Verken Sjælland, het grootste eiland van Denemarken

Duik in de Deense charme en natuurlijke pracht van Sjælland, het grootste eiland van Denemarken. Met zijn fraaie landschappen, weidse bossen en adembenemende ...

Far Formentor vuurtoren in Mallorca

Op vakantie naar Mallorca, het grootste eiland van de Balearen

Mallorca, ook wel bekend als Majorca, is een eiland dat deel uitmaakt van de Balearische Eilanden ten westen van Spanje en in de Middellandse zee. Dit artikel ...