Quetzal Travel

Wij vergelijken o.a.
koning aap reizen tui 333 travel anwb reizen sawadee djoser

Expert in individuele rondreizen door Costa Rica, Belize & Ecuador

Reisorganisatie Quetzal Travel is gespecialiseerd in op maat gemaakte individuele rondreizen door Costa Rica. Op een later moment zijn daar Ecuador en Belize bij gekomen.

Je kunt als je dat wilt een simpele reis boeken naar een willekeurig land in Centraal Amerika. Gewoon een ‘verre vakantie’, weer eens wat anders. Maar wil je echt iets bijzonders dan boek je bij Quetzal Travel.

Zij organiseren individuele reizen naar bijzondere locaties. Maak kennis met het regenwoud of met de imponerende Maya cultuur in Belize die zijn tijd ver vooruit was. Geniet van parelwitte stranden of struin over markten met typische streekproducten. 

Bestemmingen van Quetzal Travel

Quetzal Travel is de specialist voor Belize, Costa Rica en Ecuador. Juist door deze specialisatie voor maar een paar landen kan deze reisorganisatie je een vakantie aanbieden die net iets meer biedt dan gemiddeld.

De kennis van de landen en hun cultuur maakt dat een reis wordt samengesteld met bijzondere excursies en bezoek aan locaties die je anders waarschijnlijk nooit zou ontdekken. Er worden ‘individuele rondreizen op maat’ aangeboden.

Je kunt een keuze maken uit één van de aangeboden reizen, en deze naar je eigen wensen aanpassen. Het gaat in alle gevallen om self-drive reizen. Bij aankomst staat er op het vliegveld een huurauto voor je klaar. Je bepaalt zelf hoe actief je reis wordt en hoeveel tijd je neemt om te ontspannen. Ga je met het gezin op rondreis? Kies dan voor een van de familiereizen; hierbij wordt er in het reisprogramma rekening gehouden met de kids. Op de website kun je per land ook de accommodaties zien waar je kunt overnachten.

Wat maakt deze reisorganisatie uniek?

Quetzal Travel wordt gerund door het echtpaar Loek en Marjan. En dat doen ze niet zomaar. Zij bezochten in 2015 Costa Rica en werden op slag verliefd. Na een aantal jaren waarin zij zich verder verdiepten in de cultuur van dit land en ook de Spaanse taal leerden, werd in 2002 hun reisbureau opgericht.

Naast Costa Rica werden later ook Ecuador en Belize in het aanbod opgenomen. Belize op speciaal verzoek van de Nederlandse vertegenwoordiger van het Tourism Board van Belize. Belize werd tot dan uitsluitend aangeboden in gecombineerde rondreizen door Midden-Amerika, bijvoorbeeld in combinatie met Mexico. Maar Loek en Marjan vonden dat dit land meer verdient dan een snel bezoekje van hooguit twee dagen. Uiteraard bezochten ze het land meerdere keren om hun klanten zo goed mogelijk te kunnen informeren bij het boeken van een reis. 

Je kunt je complete reis laten boeken door dit reisbureau zodat je bij aankomst precies weet waar je aan toe bent. Alle hotels zijn geboekt en voor eventuele excursies is gereserveerd. Iedereen ter plaatse weet dat je komt. Ook het regelen van een reis- en annuleringsverzekering kun je aan het reisbureau overlaten. 

Waarom boeken bij deze reisorganisatie

 • Individuele maatwerkreizen
 • Bezoek bekende en minder bekende plekjes
 • Door hen zelf bezochte accommodaties
 • Persoonlijke aanpak, uitstekende service & begeleiding
 • Zeker op reis: aangesloten bij ANVR / SGR / Calamiteitenfonds

Contactgegevens

 • Quetzal Travel
 • Website: https://www.quetzaltravel.nl
 • E-mailadres: info@quetzaltravel.nl
 • Telefoonnummer: 0172-523 535
 • Adresgegevens:
  Blaasbalg 19
  2421 MC Nieuwkoop

Quetzal Travel is specialist in:

 • Individuele rondreizen
 • Costa Rica
 • Ecuador
 • Belize

Reisinspiratie & Tips

Liseleje-Beach-Sjaelland

Verken Sjælland, het grootste eiland van Denemarken

Duik in de Deense charme en natuurlijke pracht van Sjælland, het grootste eiland van Denemarken. Met zijn fraaie landschappen, weidse bossen en adembenemende ...

Far Formentor vuurtoren in Mallorca

Op vakantie naar Mallorca, het grootste eiland van de Balearen

Mallorca, ook wel bekend als Majorca, is een eiland dat deel uitmaakt van de Balearische Eilanden ten westen van Spanje en in de Middellandse zee. Dit artikel ...