Beyond Borders

Wij vergelijken o.a.
koning aap reizen tui 333 travel anwb reizen sawadee djoser

Avontuurlijke reizen naar alle uithoeken van de wereld

Of je er nu in je eentje, met je eigen gezin of in een groep op uit wilt trekken, bij Beyond Borders kun je kiezen voor een indrukwekkende rondreis door Fins Lapland, Fly & Drive reizen naar Portugal. Ierland of de Azoren. Of kies voor een verre bestemming in Afrika, Amerika of Azië. Ben jij klaar om deel te nemen aan Wie Is De Mol? Je komt erachter tijdens één van de Challenge reizen die je kunt boeken. 

Reisorganisatie Beyond Borders is een Vlaamse reisorganisatie die zowel individuele als groepsrondreizen aanbiedt. Ook voor familiereizen kun je er terecht. Het meest bijzonder aan hun reisaanbod echter zijn de Challenge reizen, waarover later meer.

Een wereldwijd aanbod aan onvergetelijke reisbestemmingen

Beyond Borders organiseert rondreizen alsof er geen grenzen bestaan. Zo ongeveer elke bestemming is mogelijk. Je kunt je laten inspireren door het brede aanbod aan bestemmingen binnen Europa. Het gaat daarbij vooral om avontuurlijke reizen waar je veel ziet van de omgeving. Als je alleen maar wilt luieren dan is een ander reisbureau misschien een beter idee.

Maar als jij een reis boekt die onvergetelijke indrukken achterlaat dan moet je zeker het reisaanbod nader bekijken. Je kunt een duikreis naar Egypte boeken, of een rondreis door Zuid-Afrika met een bezoek aan de drie hoofdsteden Kaapstad, Pretoria en Bloemfontein.

Misschien ga je liever naar Azië voor een rondreis door Cambodja of een klimexpeditie in de Himalaya. Natuurlijk zijn er ook rondreizen naar verschillende landen in Amerika zoals een Fly & Bike door Cuba of een reis langs de westkust van de Verenigde Staten. Je kunt kiezen voor een individuele (rond)reis of een reis in groepsverband. 

Beyond Borders: een jonge en creatieve reisorganisatie

Als je kiest voor een reis georganiseerd door Beyond Borders dan kies je voor een avontuurlijke reis naar één of meer bijzondere bestemmingen. Het doel is om de reiziger mee te nemen naar unieke locaties, ver weg van het massatoerisme.

Je kunt kiezen voor een groepsreis of voor een reis alleen, met je partner, gezin of vriendengroep. Je kunt een reis boeken uit het ruime aanbod op de website of je eigen reiswensen voorleggen. Een voorbeeldreis naar wens aanpassen is natuurlijk ook een mogelijkheid. Jaarlijks staat Beyond Borders op vakantiebeurzen in zowel België als Nederland om toekomstige reizigers enthousiast te maken en tevreden klanten te informeren over het reisaanbod voor het komende jaar. 

Beyond Borders Challenge reizen

Ik noemde het in de intro al even: de Challenge reizen van Beyond Borders. Dit zijn stevige reizen waarbij je flink op jezelf wordt teruggeworpen. Ontworpen voor reizigers die wel van een uitdaging houden, of graag een spelelement in hun reis terugzien. Voorbeelden zijn de Dropped in Sweden reis, Expeditie Noord in Noorwegen en een expeditie in hun eigen Belgische Ardennen.

Of kies voor ‘Het Eiland’, waarin je een Expeditie Robinson-achtige toestand moet zien te overleven. De ‘Wie is de Saboteur-reis’ lijkt dan weer meer op Wie is de Mol? Er zijn ook Saboteur-weekenden, voor wie graag korter op pad wilt.

Waarom boeken bij deze reisorganisatie

 • Jonge & creatieve reisorganisatie
 • Avontuurlijke bestemmingen
 • Geen massatoerisme
 • Schappelijke prijzen
 • Samenwerking met de lokale bevolking & respect voor het milieu

Contactgegevens

 • Beyond Borders
 • Website: https://www.beyondborders.be
 • E-mailadres: info@beyondborders.be
 • Telefoonnummer: +32-49866 3595
 • Adresgegevens:
  Lierseweg 135
  2200 Herentals, België

Beyond Borders is specialist in:

 • Individuele rondreizen
 • Groepsrondreizen
 • Winterreizen
 • Familiereizen
 • Challenge reizen
 • Incentive reizen

Reisinspiratie & Tips

Liseleje-Beach-Sjaelland

Verken Sjælland, het grootste eiland van Denemarken

Duik in de Deense charme en natuurlijke pracht van Sjælland, het grootste eiland van Denemarken. Met zijn fraaie landschappen, weidse bossen en adembenemende ...

Far Formentor vuurtoren in Mallorca

Op vakantie naar Mallorca, het grootste eiland van de Balearen

Mallorca, ook wel bekend als Majorca, is een eiland dat deel uitmaakt van de Balearische Eilanden ten westen van Spanje en in de Middellandse zee. Dit artikel ...