Nordic Reizen

Wij vergelijken o.a.
koning aap reizen tui 333 travel anwb reizen sawadee djoser

Scandinavië-specialist voor winter- en zomerreizen

Bezoek het Jökulsárlón gletsjermeer in IJsland, ga op husky-tocht in Fins Lapland of ga hiken in het wandelparadijs Noorwegen! Reisorganisatie Nordic reizen is de specialist voor je rondreis door Scandinavië. Of je nu in de zomer of winter wilt gaan, bij Nordic.nl vind je individuele en groepsrondreizen voor elk seizoen.

Ze bieden zowel pakketreizen aan als maatwerk Laat hen weten hoe jouw Scandinavische droomreis er uit ziet en ze gaan voor je aan de slag. Of kies voor een van de ‘standaard’ reisroutes die niet voor niets al jaren een succes zijn.

Nordic biedt vakanties met een sterke focus op natuurbeleving, waarbij activiteiten en een verblijf in kleinschalige accommodaties centraal staan. Het merendeel van hun reizen is exclusief verkrijgbaar via Nordic. Naast privereizen kun je dus aansluiten bij een groepsreis, maar ze maken ook groepsrondreizen op maat (vanaf 20 personen) en incentive reizen voor bedrijven.

Over Nordic.nl

Het team van Nordic, heeft diepe wortels in Scandinavië! Nordic is een Vlaams bedrijf maar heeft inmiddels ook een eigen kantoor in Nederland. In België waren ze al de Scandinavië-specialist en sinds 2021 hebben ze ook een eigen kantoor in Nederland.

Hun passie voor Scandinavië is ongeëvenaard, en ze onderhouden nauwe relaties met lokale partners. Meerdere keren per jaar reizen zij zelf naar Scandinavië om nieuwe bestemmingen te ontdekken en hun partners te ontmoeten.

Elk van de bestemmingen van Nordic wordt ondersteund door een team van experts die hun regio tot in de puntjes kennen. Zij staan klaar om op maat gemaakt advies te bieden en enthousiast hun prachtige ervaringen, unieke reisroutes en charmante adresjes te delen. Bovendien nemen ze alle praktische zaken uit handen, zodat jij zorgeloos kunt genieten.

Bestemmingen van Nordic Reizen

De landen die Nordic als reisbestemming aanbiedt zijn Denemarken, Noorwegen, Zweden, de Faeröer eilanden, IJsland en Finland. De Noorse Lofoten krijgen extra veel aandacht op hun site; hier gaat dan ook een flink aantal reizen naar toe.

Ook de regio Lapland, die meerdere landen overlapt, is goed vertegenwoordigd in het reisaanbod. Lapland is een uitgestrekte regio in Noord-Scandinavië die reikt van het Noorse Tromsø tot het Russische Murmansk. Lapland staat bekend om haar prachtige Noorderlichtreizen en sprookjesachtige winterreizen. Naast het Noorderlicht zien (waar je wel wat geluk voor moet hebben) kun je hierbij denken aan sneeuwscooter-safari’s, sneeuwschoenwandelingen en andere winteractiviteiten. Misschien ga je wel een ijswak in en warm je vervolgens op in een sauna.

Zeereizen bij Scandinavië

Iets dat je bij weinig andere reisorganisaties ziet zijn zee-reizen, niet te verwarren met een simpele cruise. Bij Nordic Reizen bieden ze zowel cruises langs de Noorse kust als expedities naar andere, meer ongerepte natuurgebieden aan. Ga aan boord en verken de wereld met, de voortrekker op het gebied van innovatieve en milieuvriendelijke zeereizen. Hurtigruten is de beroemde bootreis langs de unieke Noorse fjordenkust.  Er zijn verschillende boten, hut-klasses, diner-opties et cetera. Je kunt op website van Nordic meer informatie vinden.

De geschiedenis van Nordic Reizen

In 1980 begon Nordic als een eenmansonderneming die zich richtte op het organiseren van reizen naar Noorwegen. Na 2008 zijn er geleidelijk aan nieuwe bestemmingen aan hun reisprogramma toegevoegd. De reisorganisatie begon met investeren in accommodaties, het charteren van vluchten, werkt inmiddels vanuit vier kantoren, waar nu zo’n 90 Scandinavië-specialisten werken. In België wordt Nordic Reizen beschouwd als dé autoriteit op het gebied van Scandinavië reizen, en nu kunnen ook mensen in ons land op Nordic vertrouwen.

Populaire reizen van Nordic.nl

Waarom boeken bij deze reisorganisatie

 • Scandinavië-specialist voor individuele en groepsreizen
 • Toegewijd team van reisspecialisten
 • Reizen met respect voor lokale cultuur en natuur
 • Geen massa-toerisme en platgereden paden
 • Uitgebreid reisaanbod met diverse thema’s in de noordelijke landen

Contactgegevens

 • Nordic
 • Website: https://www.nordic.nl
 • E-mailadres: info@nordic.nl
 • Telefoonnummer: 085-580 0450
 • Adresgegevens:
  Pascalbaan 2
  3439 MP Nieuwegein

Nordic Reizen is specialist in:

 • Scandinavië expert
 • Individuele rondreizen
 • Maatwerkreizen Scandinavië
 • Groepsrondreizen
 • Zeereizen & expeditiereizen
 • Noorderlichtreizen
 • Lapland reizen

Reisinspiratie & Tips

Op vakantie naar Maleisië: een avontuur in een land van culturen en contrasten

Maleisië is een zeer divers land dat zich uitstekend leent voor een onvergetelijke rondreis. Het staat bekend als een van de meest ontwikkelde landen in Azië...

Liseleje-Beach-Sjaelland

Verken Sjælland, het grootste eiland van Denemarken

Duik in de Deense charme en natuurlijke pracht van Sjælland, het grootste eiland van Denemarken. Met zijn fraaie landschappen, weidse bossen en adembenemende ...