Simonse Tours

Wij vergelijken o.a.
koning aap reizen tui 333 travel anwb reizen sawadee djoser

Specialist in reizen naar Polen en de Baltische Staten

Simonse Tours is gespecialiseerd in reizen naar en door Polen. Ontdek fraaie steden als Krakau en Warschau. Bezoek de indrukwekkende monumenten Birkenau en Auschwitz en laat je informeren over de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust.

Polen is een gastvrij en afwisselend land. Ontdek het met een indrukwekkende rondreis. Ze organisatie heeft verschillende reisthema’s, zoals stedenreizen, autorondreizen en actieve reizen. De eigenaresse van Simonse Tours is geboren en getogen in Polen, en kent het land dus door en door.

De reisorganisatie biedt individuele reizen aan; voor groepsrondreizen door Polen kun je terecht bij Djoser en Koning Aap.

Rondreizen in Polen

Polen is een land dat je op verschillende manieren kunt bezoeken. Je kunt een vliegreis boeken naar één van de grotere steden en van daaruit een rondreis maken. Maar het is ook prima te doen om met de eigen auto naar Polen te rijden, bijvoorbeeld met een overnachting in Duitsland.

Je kunt een rondreis maken door Zuid-Polen, maar ook een reis van het zuiden naar het noorden van Polen is interessant. Daarnaast kun je je reis uitbreiden met een bezoek aan één of meer van de Baltische staten Estland, Letland en Litouwen. Als je een avontuurlijke rondreis wilt dan boek je een kano- en wandelreis waarbij je de nationale parken Białowieża en Biebrza bezoekt. 

Als je meer van cultuur houdt dan heeft Polen ook genoeg te bieden. Ontdek de rijke geschiedenis uit de tijd dat Polen van een koninkrijk in de 10e eeuw na Christus werd omgevormd tot een republiek. Die viel in de 18e eeuw uiteen door rivaliserende grootmachten. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd Polen door Duitsland bezet. Na het einde van de oorlog maakte Polen tot 1989 deel uit van het Warschaupact. Nadat het land zich hieruit losmaakte bloeide het toerisme snel op. Bij Polen specialist Simonse Tours kun je zowel rondreizen als reizen naar een vaste locatie in Polen boeken om op jouw manier kennis te maken met dit fascinerende en vriendelijke land. 

Simonse Tours kent Polen door en door

Simonse Tours is het bedrijf van Barbara Simonse. Zij is Poolse van geboorte maar woont al vele decennia in Nederland. In 1999 besloot zij haar eigen reisbureau op te richten. Omdat Barbara van Poolse komaf is, kent ze niet alleen het land maar ook de mensen. Dit zorgt ervoor dat er een zeer persoonlijke reis kan worden samengesteld.

Je kunt een voorbeeldreis van de website boeken, maar het is mogelijk om je persoonlijke wensen kenbaar te maken zodat er een reis op maat kan worden samengesteld. Na enkele studiereizen zijn de Baltische Staten toegevoegd als bestemmingen. Op afspraak kun je langskomen bij het reisbureau in Breda om je reiswensen persoonlijk te bespreken. 

Baltische Staten

Naast de rondreizen door Polen biedt Simonse ook een 20-daagse autoreis met overtocht Klaipeda – Kiel aan, waarbij je naast Polen ook Vilnius, Sigulda, Tallinn en Riga bezoekt. Daarnaast verder ze een fietsreis aan door Litouwen en Estland. Deze 11-daagse fietsvakantie van Vilnius naar Tallinn is een groepsreis. Verder kun je bij Simonse Tours terecht voor Baltische citytrips, en wel naar Vilnius, Talinn en Riga.

Waarom boeken bij deze reisorganisatie

 • Specialist in Polen-reizen sinds 1999
 • Eigenaresse is in Polen geboren en getogen
 • Veel terugkerende klanten
 • Zeker op reis: aangesloten bij VvKR & SGR

Contactgegevens

 • Simonse Tours
 • Website: https://www.simonsetours.nl
 • E-mailadres: info@simonsetours.nl
 • Telefoonnummer: 06-2908 0612
 • Adresgegevens:
  Prins Hendrikstraat 114
  4835 PS Breda

Simonse Tours is specialist in:

 • Rondreizen in Polen met diverse thema’s:
 • Stedenreizen
 • Autoreizen
 • Kastelenreizen
 • WO II reizen
 • Golfreizen
 • Actieve reizen
 • Baltische Staten-combinatiereizen

Reisinspiratie & Tips

Langkawi Maleisie

Op vakantie naar Maleisië: een avontuur in een land van culturen en contrasten

Maleisië is een zeer divers land dat zich uitstekend leent voor een onvergetelijke rondreis. Het staat bekend als een van de meest ontwikkelde landen in Azië...

Liseleje-Beach-Sjaelland

Verken Sjælland, het grootste eiland van Denemarken

Duik in de Deense charme en natuurlijke pracht van Sjælland, het grootste eiland van Denemarken. Met zijn fraaie landschappen, weidse bossen en adembenemende ...