SRC Reizen

Wij vergelijken o.a.
koning aap reizen tui 333 travel anwb reizen sawadee djoser

SRC Reizen; een reisorganisatie die net dat stapje extra zet!

Bij SRC Reizen vind je de de mooiste reisprogramma’s en de beste reisleiders die je laten méér zien! Ze brengen je namelijk niet alleen naar de highlights, maar ook naar onbekende pareltjes.

SRC Reizen organiseert zowel culturele groepsreizen als individuele reizen naar tientallen bestemmingen. Ook kun je door hen een reis naar jouw droombestemming geheel op maat laten maken.

Individuele Rondreizen

Voor hun individuele reizen heeft SRC de meest prachtige routes samengesteld, zodat je alle highlights van je vakantiebestemming kunt verkennen. De keuze van hoe je deze hoogtepunten wilt ontdekken, ligt geheel bij jou: kies je voor een huurauto in combinatie met een fly-drive, ga je voor een privéreis (auto met chauffeur), of kies je toch voor een verre individuele reis?

Tijdens je reis raak je vertrouwd met de geschiedenis, rijke tradities, kunst en de locals van jouw reisbestemming. Op de website vind je bij elke reis ook de reisroute en het programma van dag tot dag.

Culturele Groepsreizen van SRC Reizen

De culturele rondreizen laten zich opdelen in kunstreizen, cultuurvakanties en verre reizen. Je hebt de keuze uit meer dan 60 landen verdeeld over 6 continenten. De rondreizen staan altijd onder begeleiding van een bevlogen Nederlandssprekende reisleider met kennis van zaken. De cultuur, kunst en geschiedenis van je bestemming komen uitvoerig aan bod, net als de lokale tradities en gebruiken, de plaatselijke keuken en het hedendaagse leven.

Bij SRC Reizen wordt er echt nog gekeken naar de wensen van de reiziger. Al tientallen jaren verzorgen ze groepsreizen op maat voor iedereen die net dat tikkeltje extra wil genieten op zijn vakantie. Met 25 gepassioneerde medewerkers heb je hier altijd het gevoel dat je de volledige aandacht krijgt, en je een reis beleeft die je nooit zult vergeten.

SCR Reizen verzorgt de hele trip van Alhambra tot Zuid-Afrika voor je, zonder verborgen kosten op bestemming. Ook zorgen zij voor een exclusieve beleving door de niet-conventionele aanpak en plekken te kiezen. Zo leer je nog echt een land te ontdekken. Dit alles voor een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding!

Bestemmingen

De populairste bestemmingen zijn Spanje, Portugal, Griekenland en Italië. Wil je (veel) verder van huis kan dat ook; ze bieden rondreizen aan in onder andere Madagascar, Cambodja, Kenia, Cuba en Mexico. Gezien het aantal verre bestemmingen kan SRC Reizen wedijveren met de grotere reisorganisaties.

Wat betreft de culturele groepsreizen: deze gaan onder andere naar Toscane, Rome, Parijs en Milaan. De kunstreizen staan vaak in het teken van architectuur of een schilder, zoals Caspar David Friedrich (Hamburg) of Picasso (Madrid en Toledo). Wil je verder van huis, dan kun je cultuur snuiven in bijvoorbeeld Oman, Jordanië en Kirgizië.

Waarom boeken bij deze reisorganisatie

 • Actief in de reisbranche sinds 1983
 • Individuele rondreizen en maatwerk-reizen
 • Zeer veel bestemmingen binnen en buiten Europa
 • Highlights én onbekende plekjes, ook als er voor moet omgereden
 • Reizen met oog voor milieu: partnerschap Trees4all
 • Eén van de grootste aanbieders van culturele groepsreizen
 • Reizen op maat voor elk budget
 • Zeker op reis: aangesloten bij ANVR / SGR / Calamiteitenfonds

Contactgegevens

 • SRC Reizen
 • Website: https://www.src-reizen.nl
 • E-mailadres: info@srcreizen.nl
 • Telefoonnummer: 050-3123 123
 • Adresgegevens:
  Oude Boteringestraat 37
  9712 GD Groningen

SRC Reizen is specialist in:

 • Verre individuele rondreizen
 • Individuele Fly-Drives
 • Culturele groepsreizen zoals kunstreizen, muziekreizen, cultuurvakanties en themareizen
 • Maatwerk reizen: familiereizen, vriendenreizen, incentive reizen

Reisinspiratie & Tips

Liseleje-Beach-Sjaelland

Verken Sjælland, het grootste eiland van Denemarken

Duik in de Deense charme en natuurlijke pracht van Sjælland, het grootste eiland van Denemarken. Met zijn fraaie landschappen, weidse bossen en adembenemende ...

Far Formentor vuurtoren in Mallorca

Op vakantie naar Mallorca, het grootste eiland van de Balearen

Mallorca, ook wel bekend als Majorca, is een eiland dat deel uitmaakt van de Balearische Eilanden ten westen van Spanje en in de Middellandse zee. Dit artikel ...