IJsland Tours

Wij vergelijken o.a.
koning aap reizen tui 333 travel anwb reizen sawadee djoser

Maatwerkreizen naar IJsland, Groenland, Spitsbergen & de Færøer Eilanden

Wil je IJsland echt leren kennen tijdens een onvergetelijke rondreis? Wil je dolfijnen spotten in de Noordelijke IJszee bij Akureyri, kraters en uitgedoofde vulkanen bekijken bij Myvatn of het minder bekende noordelijke deel van het land bezoeken? Dan boek je een samengestelde of individuele rondreis bij IJsland Tours

Bij de groepsrondreizen kun je in veel gevallen kiezen tussen reizen onder leiding van Nederlandstalige of Engelstalige reisleiding. Liever individueel op rondreis door IJsland? De reisorganisatie is enthousiast om jouw op maat gemaakte reis te organiseren. Selecteer jouw gewenste bestemmingen, en zij stellen spoedig een vrijblijvend voorstel op.

Het reisaanbod van IJsland Tours

IJsland komt eigenlijk alleen in het nieuws als er een vulkaanuitbarsting is die een risico vormt voor de internationale luchtvaart of voor de plaatselijke bevolking. Verder is het een vrij onbekend land. En dat is jammer, want IJsland heeft heel veel te bieden. Tijdens een rondreis door het land ontdek je de prachtige natuur met adembenemende watervallen en de fascinerende geisers en heetwaterbronnen.

Je kunt kiezen voor een kennismakingsrondreis van 8 dagen, IJsland in een Notendop. Je bezoekt dan de meest bekende highlights. Wil je meer van het land zien dan is er IJsland Rond, waarbij je kennismaakt met een groot deel van het land. Of stel je eigen reisprogramma samen. 

Bij je reis kun je ook direct een betrouwbare auto met vierwielaandrijving huren. Die heb je in dit ruige land wel nodig. Bij deze reisorganisatie boek je ook reizen naar omliggende landen zoals Groenland, Spitsbergen en de Faeröer Eilanden. Ook voor deze bestemmingen kan een individuele rondreis worden samengesteld.

Naast rondreizen organiseert IJsland Tours ook excursies op de door hen aangeboden bestemmingen zoals een Noorderlicht excursie of een gletsjerwandeling. Ook toeristische trekpleisters zoals de bekende Blue Lagoon met zijn natuurlijke warmwaterbaden kunnen als excursie worden geboekt tijdens je verblijf. 

De specialist voor rondreizen naar IJsland

IJsland Tours werd opgericht in de jaren 90 van de vorige eeuw en biedt al tientallen jaren maatwerk reizen aan naar IJsland en een aantal landen in dezelfde regio. Het team reist regelmatig naar deze landen om nieuwe indrukken op te doen, overnachtingslocaties te bezoeken of nieuwe excursies in het aanbod op te nemen.

Dankzij de uitgebreide kennis van IJsland kunnen zij je een perfect aanbod voorleggen voor je vakantie rondreis naar IJsland. Je kunt een voorgestelde reis boeken of contact opnemen om je eigen wensen door te geven zodat een reis op maat kan worden samengesteld. Ook kun je een bestaande reis naar je eigen wensen laten aanpassen. 

Waarom boeken bij deze reisorganisatie

 • Individuele reizen & groepsreizen in IJsland
 • 100& maatwerkreizen
 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Enthousiast en zeer ervaren team
 • Stel zelf je reis samen met de reis-op-maat-tool
 • Kleinschalige gespecialiseerde reisorganisatie
 • Zeker op reis: aangesloten bij ANVR / SGR / Calamiteitenfonds

Contactgegevens

 • IJsland Tours
 • Website: https://www.ijslandtours.nl
 • E-mailadres: info@ijslandtours.nl
 • Telefoonnummer: 030-230 8010
 • Adresgegevens:
  Koninginnelaan 16A
  3762 DE Soest
  (alleen op afspraak)

IJsland Tours is specialist in:

 • Rondreizen in IJsland, Groenland, Spitsbergen & Færøer
 • Individuele reizen
 • Groepsreizen
 • Incentive reizen

Reisinspiratie & Tips

Liseleje-Beach-Sjaelland

Verken Sjælland, het grootste eiland van Denemarken

Duik in de Deense charme en natuurlijke pracht van Sjælland, het grootste eiland van Denemarken. Met zijn fraaie landschappen, weidse bossen en adembenemende ...

Far Formentor vuurtoren in Mallorca

Op vakantie naar Mallorca, het grootste eiland van de Balearen

Mallorca, ook wel bekend als Majorca, is een eiland dat deel uitmaakt van de Balearische Eilanden ten westen van Spanje en in de Middellandse zee. Dit artikel ...