Tiara Tours

Wij vergelijken o.a.
koning aap reizen tui 333 travel anwb reizen sawadee djoser

Specialist in verre treinreizen als de Trans Siberië Express en de Zijderoute

x! Reisorganisatie Tiara Tours biedt sinds 1996 prachtige treinreizen aan, zowel binnen als buiten Europa. De meest tot de verbeelding sprekende zijn hun verre treinreizen zoals de Himalaya Expres, Trans Siberië Express, Zijderoute, Oriënt Expres en Trans Mongolië Express.

Binnen Europa staan met name de treinreizen door de Scandinavische landen en Zwitserland bekend om hun schoonheid. Tot slot biedt Tiara Tours ook enkele luxe treinreizen aan, zoals in de eerste luxe langeafstands-trein van Europa: de Venice-Simplon Oriënt-Express.

De eigenaren van de reisorganisatie maken bovendien elk jaar studiereizen zodat ze nieuwe bestemmingen aan het reisaanbod kunnen toevoegen.

Verre treinreizen van Tiara Tours

De verre treinreizen vinden op die door Canada allemaal plaats in ‘het Oosten’; er zijn dus geen reizen in bijvoorbeeld de Verenigde Staten te boeken. Landen die je per spoor kunt ontdekken zijn onder andere Kirgizië, China, Mongolië, Oezbekistan, Tibet, Nepal, Rusland en Saoedi Arabië of all places.

De bekendste naam in het reisaanbod van Tiara Tours is misschien wel de Oriënt Express. Ervaar deze iconische route, een meesterwerk van een treinreis richting Istanbul. Personaliseer jouw traject en comfortniveau en doorkruis Europa op een onvergelijkbare wijze. Reis duurzaam per trein, langs historische hoofdsteden, terwijl je geniet van de meest prachtige vergezichten die Europa te bieden heeft.

Een aantal reizen zijn er ook in groepsreis-variant. Op de website is 45-minuten durende door en hen zelf gemaakt video te vinden die je een goede indruk geeft van de Transsiberië Express.

Treinreizen dichter bij huis

Zoek je het liever wat dichter bij huis? Geen probleem. Kies voor een treinreis door Schotland, Oostenrijk, Hongarije, diverse Scandinavische landen of het ultieme panorama-treinreis-land Zwitserland.

Wil je een van hun standaardreizen een beetje aanpassen? Vertel hen je ideeën en je ontvangt van hen een vrijblijvend reisvoorstel.

Ik hoef je niet te vertellen dat je met de trein veel minder CO2 uitstoot dan wanneer je een verre vliegreis maakt, maar reizen met de trein heeft meer voordelen. Zo heeft een zitplaats in een trein meestal meer ruimte en comfort dan in het vliegtuig, en zit je niet aan een maximaal gewicht vast wat betreft je bagage. Ook kun je vaak instappen in je eigen woonplaats; je reis begint direct. En het belangrijkste is: je ziet nog eens iets onderweg. Een groot nadeel is, vind ik althans, de mogelijk krappe overstaptijden

Voorbeelden van hun verre treinreizen

Waarom boeken bij deze reisorganisatie

 • Verre treinreizen specialist
 • Contact voor én tijdens je reis
 • Individuele reizen en (internationale) groepsreizen
 • Maatwerk  treinreizen indien gewenst

Contactgegevens

 • Tiara Tours
 • Website: https://www.tiaratours.nl
 • E-mailadres: info@tiaratours.nl
 • Telefoonnummer: 076-565 2879
 • Adresgegevens:
  Meerten Verhoffstraat 1 D1
  4811 AR Breda

Tiara Tours is specialist in:

 • Treinreizen in Europa
 • Verre treinreizen
 • Luxe treinreizen

Reisinspiratie & Tips

Liseleje-Beach-Sjaelland

Verken Sjælland, het grootste eiland van Denemarken

Duik in de Deense charme en natuurlijke pracht van Sjælland, het grootste eiland van Denemarken. Met zijn fraaie landschappen, weidse bossen en adembenemende ...

Far Formentor vuurtoren in Mallorca

Op vakantie naar Mallorca, het grootste eiland van de Balearen

Mallorca, ook wel bekend als Majorca, is een eiland dat deel uitmaakt van de Balearische Eilanden ten westen van Spanje en in de Middellandse zee. Dit artikel ...