Yaxa Reizen

Wij vergelijken o.a.
koning aap reizen tui 333 travel anwb reizen sawadee djoser

Unieke maatwerkreizen naar alle uithoeken van de wereld

Reisorganisatie Yaxa Reizen is de maatwerk-specialist voor je (verre) rondreis. Met Yaxa kun je naar tientallen populaire landen. Op hun website vind je diverse voorbeeldreizen die je naar wens kunt laten aanpassen. Of laat je gehele reis op maat maken. Doe een reisaanvraag en Yaxa Reizen stuurt je snel een vrijblijvende offerte.

Zoek je een mooie rondreis door Cuba? Of wil je rondreizen door Noord-Amerika of een aantal landen in Midden-Amerika bezoeken? Maak een onvergetelijke individuele rondreis door Afrika met bezoek aan verschillende nationale parken waar je wellicht The Big Five kunt vastleggen. Yaxa Reizen is gespecialiseerd in het samenstellen van bijzondere vakanties naar bestemmingen over de hele wereld. 

Bestemmingen van Azië tot Zuid-Amerika

Op de website van Yaxa Reizen vind je ruim 100 voorbeelden van reizen. Dat zijn niet alleen rondreizen maar ook vakanties die je op één locatie doorbrengt, bijvoorbeeld op Bonaire of in de Chinese hoofdstad Beijing. Maar een groot deel van het aanbod bestaat uit inspirerende rondreizen.

Bezoek Costa Rica en Panama, maak een rondreis door Colombia. Reis rond door Egypte en leer de eeuwenoude geschiedenis van het land kennen. Maak in een rondreis van drie weken kennis met de Filipijnen of reis af naar Zuid-Afrika of Namibië en bezoek de fraaie nationale parken. Of geniet van de natuur en stranden in het budgetvriendelijke Thailand.

Een voorbeeldreis kan volledig worden aangepast naar je persoonlijke wensen. Je kunt de reis inkorten of uitbreiden met extra overnachtingen of een bezoek aan een extra stad of regio om je reis nog specialer te maken. 

Ervaren reisexperts bij Yaxa Reizen

Het grote voordeel van boeken bij Yaxa Reizen is dat je wordt geholpen door een reisexpert die echt weet wat je wilt. De medewerkers hebben gewoond en gewerkt op veel van de locaties die worden genoemd in het reisaanbod. Ze weten dus waar ze over praten en hebben hun kennis niet alleen van het internet of van een eenmalige vakantie. Iedere reis wordt persoonlijk samengesteld, volledig naar wens van de klant. Afhankelijk van je reisbestemming word je gekoppeld aan de reisexpert met de meeste ervaring voor dit land of deze regio. 

Er kan in veel gevallen snel een offerte worden gemaakt zodat je weet waar je aan toe bent en of de door jou gewenste reis kan doorgaan. Indien nodig worden er passende alternatieven geboden. Soms wordt een andere reisperiode geadviseerd omdat het klimaat op jouw bestemming in die periode aantrekkelijker is.

In aansprekende blogs op de website vertellen de reisexperts over hun eigen ervaringen met reizen naar alle delen van de wereld. Doe volop inspiratie op voor jouw volgende rondreis naar een bestemming die al geruime tijd op je verlanglijstje staat. 

Waarom boeken bij deze reisorganisatie

 • Rondreis-expert voor verre bestemmingen
 • Voorbeeldreizen & maatwerkreizen
 • Team heeft gewoond, gewerkt of gereisd op alle bestemmingen
 • Persoonlijk contact
 • Snelle vrijblijvende offertes
 • Zeker op reis: aangesloten bij ANVR / SGR / Calamiteitenfonds

Contactgegevens

 • Yaxa Reizen
 • Website: https://www.yaxareizen.nl
 • E-mailadres: info@yaxareizen.nl%20
 • Telefoonnummer: 0594-740 100
 • Adresgegevens:
  Molenstraat 8
  9363 BC Marum

Yaxa Reizen is specialist in:

 • Maatwerk specialist in unieke reizen
 • Vrijwel alle bekende bestemmingen

Reisinspiratie & Tips

Op vakantie naar Maleisië: een avontuur in een land van culturen en contrasten

Maleisië is een zeer divers land dat zich uitstekend leent voor een onvergetelijke rondreis. Het staat bekend als een van de meest ontwikkelde landen in Azië...

Liseleje-Beach-Sjaelland

Verken Sjælland, het grootste eiland van Denemarken

Duik in de Deense charme en natuurlijke pracht van Sjælland, het grootste eiland van Denemarken. Met zijn fraaie landschappen, weidse bossen en adembenemende ...