Surfblend

Wij vergelijken o.a.
koning aap reizen tui 333 travel anwb reizen sawadee djoser

Surfvakanties en surfkampen voor jongeren en volwassenen

Wil je op een surftrip met een gezellige groep jongeren naar het Franse Moliets of het Baskische Zarautz? Of ben je 18+ en wil je met een groep volwassenen op surfvakantie naar Marokko? Surforganisatie Surfblend is al meer dan twee decennia gespecialiseerd in surfreizen voor zowel jongeren als volwassenen. Of je nu een beginner bent of al ervaren, ze bieden altijd surflessen aan die aansluiten bij jouw vaardigheidsniveau.

Op de website van Surfblend.com vind je het meest recente aanbod aan surfreizen. Je behoort hoogstwaarschijnlijk tot de groep van 18 jaar en ouder; boven deze leeftijdscategorie worden geen specifieke leeftijdsgroepen meer gehanteerd. Niettemin zijn er ook reizen beschikbaar voor de leeftijdsgroepen van 12-16 en 15-18 jaar oud. De bezoekers van deze website zijn doorgaans in de leeftijdscategorieën van 20, 30 jaar of ouder.

Surfcamps & surfvakanties

De surfreizen zijn volledig georganiseerd, inclusief transport, maaltijden, surflessen, verblijf en activiteiten buiten het surfen om. Ik zal me hier alleen richten op het bespreken van de mogelijkheden voor volwassenen. Op alle locaties is er een eigen team aanwezig, dus je bent in goede handen.

De surfvakanties voor volwassenen van Surfblend zijn buitengewoon populair bij hun klanten en bieden elke volwassene een aantrekkelijke week vol surfen, ontspanning en plezier. Ze hebben verschillende opties voor verschillende budgetten, variërend van ruime surfcamps tot intieme bed & breakfasts en resorts.

Hun surfcamps voor volwassenen hebben een authentieke festivalsfeer en bieden een scala aan leuke voorzieningen, zoals miniramps, beachvolleybal, een bar en ontspanningsruimtes. De Surfhuizen en bed & breakfasts daarentegen zijn kleinschaliger en bieden meer luxe, ideaal voor volwassenen, stellen en vriendengroepen die op zoek zijn naar extra comfort. Elk concept is uniek en onderscheidend, maar door te kiezen voor een volwassen surfvakantie ben je verzekerd van een geweldige bestemming!

Busreizen naar de mooiste surf spots

Hoewel Surfblend.com gevestigd is in België, richt het zich ook op de Nederlandse markt. Natuurlijk zijn er ook vertrekpunten voor hun busreizen in Nederland, waaronder Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Breda. Belgische surfers kunnen opstappen in Antwerpen, Leuven of Gent. De bussen vertrekken standaard op vrijdag en rijden de hele nacht door, zodat je hopelijk zaterdagochtend fris en klaarwakker op je bestemming aankomt. Naast busreizen bieden ze ook vliegreizen aan naar bestemmingen zoals Marokko en de Malediven, evenals surfreizen waarbij je zelf voor het vervoer zorgt.

Bestemmingen van Surfblend

Hun surfvakanties gaan onder andere naar Moliets in Frankrijk, Zarautz in Spanje, de Algarve en Figueira da Foz in Portugal en Marokko. Wil je specifiek gaan surfen met een groep singles? Kijk dan op de pagina over single reizen. Onder andere VillaVibes organiseert single reizen voor surfers.

Waarom boeken bij deze reisorganisatie

 • Surf-specialist
 • Surfvakanties voor alle niveaus
 • Op alle locaties een eigen team
 • Accommodaties vlakbij zee
 • Hele jaar door aanbod

Contactgegevens

 • The Surf Group BVBA
 • Website: https://www.surfblend.com
 • E-mailadres: info@surfblend.com
 • Telefoonnummer: 085-808 5024
 • Adresgegevens:
  Lindenstraat 48
  2070 Zwijndrecht, België

Surfblend is specialist in:

 • Surfkampen en surfvakanties voor jongeren (verschillende leeftijdscategorieën)
 • Surfkampen en surfvakanties voor volwassenen
 • Familie-surfreizen
 • Bedrijfs- en groepssurfreizen

Reisinspiratie & Tips

Liseleje-Beach-Sjaelland

Verken Sjælland, het grootste eiland van Denemarken

Duik in de Deense charme en natuurlijke pracht van Sjælland, het grootste eiland van Denemarken. Met zijn fraaie landschappen, weidse bossen en adembenemende ...

Far Formentor vuurtoren in Mallorca

Op vakantie naar Mallorca, het grootste eiland van de Balearen

Mallorca, ook wel bekend als Majorca, is een eiland dat deel uitmaakt van de Balearische Eilanden ten westen van Spanje en in de Middellandse zee. Dit artikel ...